ОМИЉЕНИ КОЛАЧИЋИ СТАРЕ ЈУГОСЛАВИЈЕ: Домаћице су се такмичиле чији ће падобранци бити лепши, а лако се праве
05. 11. 2023. у 17:00
ПАДОБРАНЦИ су старински колач који је био радо виђен на трпези широм бивше Југославије, а овај једноставни рецепт гарантује да ће вам успети из прве.
Повезане вести
БИЋЕ ХИТ НА СВАКОЈ ПРОСЛАВИ: Колач Монблан - Кремасте кошнице са кестен пиреом, топе се у устима (ВИДЕО)
МОНБЛАН (Mont Blanc) је чувени француски десерт од заслађеног кестен пиреа. Настао је у Паризу у деветнаестом веку, а име је добио по планини.
25. 10. 2024. у 09:00
НЕОДОЉИВА КОМБИНАЦИЈА ЧОКОЛАДЕ И ЦИТРУСА: Брауни са филом од поморанџе, тако мекан и сочан
ЧОКОЛАДНИ брауни филован поморанџом потпуно је неодољив и мекан.
22. 09. 2024. у 10:00
Најновије из рубрике
НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ТЕСТО ЗА ПИЦУ: Лако се прави, а још брже једе
Уместо да купујете тесто за пицу у продавници, можете да направите домаће код куће и укус ће бити фантастичан.
25. 12. 2024. у 07:00Новости онлине
РЕЦЕПТ ЗА НАЈЛЕПШЕ ПРАЗНИЧНЕ КЕКСИЋЕ: Укуснији су од куповних, а припремају се брзо и лако
Њихова савршена текстура, мирис ваниле и маслаца, као и могућност украшавања по жељи, одушевиће и вас и ваше госте.
24. 12. 2024. у 15:00
МИСЛИТЕ НА НОВУ ГОДИНУ И БОЖИЋ: Торта од меса - Савршено предјело за свечану трпезу
Ову слану посластицу ништа не може да надмаши на празничној трпези, уживајте у супер комбинацији укуса.
24. 12. 2024. у 13:00Новости онлине
ПЕСАК ТОРТА - ДОСТОЈНА СВАКЕ ПРАЗНИЧНЕ ТРПЕЗЕ: Слатка и неодољива, а спрема се брзо, лако и без печења
Песак торта, савршенство укуса које се не пече и прави се једноставно и брзо.
24. 12. 2024. у 11:00Новости онлине
ЗАПЕЧЕНИ ПАСУЉ СА СЛАНИНОМ У ПАРАДАЈЗ СОСУ: Омиљено јело правих гурмана
Запечени пасуљ са сланином у парадајз сосу је право домаћинско јело од кога ће замирисати кућа, а сви ће га радо појести.
24. 12. 2024. у 09:00Новости онлине
Коментари (0)