КРЕМАСТИ СЛАТКИШ СВАКОГ ОДУШЕВИ: Пудинг торта је најмекша на свету, а брзо и лако прави
ВАШ нови омиљени десерт чека на вас!
Потребно:
* брашно, 4 кашике
* шећер, 4 кашике
* јаја, 4 комада
Фил:
* пудинг од чоколаде, 1 кесица
* пудинг од ваниле, 1 кесица
* путер, 200 грама
* шећер, 2 кашике + 100 грама
* млеко, 600 мл
* карамел прелив, по жељи
Припрема:
- Миксером умутите јаја и четири кашике шећера. Када се шећер растопи, одложите миксер и додајте брашно. Тесто преспите у науљен калуп и пеците 15 минута на 200 степени.
- Скувајте 250 мл млека и кашику шећера. Додајте прашак за пудинг од ваниле помешан с млеком и кувајте пудинг док не добије потребну густину. Исто поновите с пудингом од чоколаде. Оставити оба пудинга да се охладе.
- У суд за мућење миксером умутите путер и 100 грама шећера. Пола измућеног путера додајте у охлађени пудинг од ваниле, а остатак у пудинг од чоколаде. Мутите миксером док се састојци не сједине.
- Испечену кору исеците на два једнака дела, тако да се добију две коре, па на прву нанети браон фил. Ставите другу кору и премажите жути фил.
- Ставите у фрижидер да се стегне, па прелијте готовим преливом од карамеле.
(Super recepti/Žena)
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
Препоручујемо
ДИГНУТИ НАТО АВИОНИ ПОСЛЕ НАПАДА НА УКРАЈИНУ: Хитно се огласио Зеленски, имао поруку за Путина (ФОТО/ВИДЕО)
РУСИЈА је покренула масовни ваздушни напад на Украјину на божићно јутро по грегоријанском календару.
25. 12. 2024. у 11:16
ПРВИ СНИМЦИ УКРАЈИНСКОГ НАПАДА НА РИЛСК: Најмање шест мртвих и десетине повређених, горе аутомобили (ВИДЕО)
ШЕСТ особа, међу којима и једно дете, убијено је у Рилску, у области Курск, као резултат ракетног удара украјинских оружаних снага, саопштио је вршилац дужности гувернера Курске области Александар Хинштајн.
20. 12. 2024. у 17:07
ПЛАНЕТИ ПРЕТИ СЦЕНАРИО ИЗ 1815. После догађаја на планини која је променила свет уследиле трагедије: "Питање није да ли ће, него КАДА!"
„ЕФЕКТИ би могли бити још гори него што смо видели 1815."
25. 12. 2024. у 15:54
Коментари (0)