"ЕУФОРИЈА" СА МАКОМ И БЕЛОМ ЧОКОЛАДОМ: Рецепт за неодољиви колач који одузима дах
01. 03. 2024. у 15:00
МАК је популаран састојак у свету посластичарства, посебно када је у питању прављење колача.
Повезане вести

БАНАНА КОЛАЧ СА ЧОКОЛАДОМ И ОРАСИМА: Непобедива комбинација укуса (ВИДЕО)
Сочан и мекан, захваљујући зрелим бананама и јогурту, овај колач добија додатну димензију укуса уз хрскаве орахе и слатке комадиће чоколаде. А да би био још посебнији, прелијемо га топлим, кремастим сосом који му даје неодољиву карамеласту ноту. Идеалан је уз шољицу кафе или чаја, било за доручак, поподневну паузу или десерт.
22. 02. 2025. у 11:00Јована Васић

ЛЕЊИНГРАДСКИ КОЛАЧ: Старински десерт који обара с ногу
Лењинградски колачи попут десерта са дворова, препуни финог ванила крема.
23. 02. 2025. у 13:00Јована Васић

БРЗИ КОЛАЧ СА ЈАБУКАМА КОЈИ СВИМА УСПЕВА: Направите укусну посластицу и обрадујте укућане
Рецепт за колач са јабукама је невероватно једноставан, а укусом осваја већ при првом залогају.
19. 02. 2025. у 13:00Jована Васић

ЧОКОЛАДНИ САН: Рецепт за фантастичан колач који је толико сочан да неће дочекати јутро
Колач чоколадни сан се топи у устима и не мора да се пече.
16. 02. 2025. у 11:00Јована Васић

КОЛАЧ ЛЕДЕНО БРДО: Феноменални кремасти дезерт, топи се у устима (ВИДЕО)
Доносимо вам најбољи рецепт за колач "Ледено брдо" који се топи у устима.
15. 02. 2025. у 11:00Јована Васић
Најновије из рубрике

ЧИЛИ ОД ЋУРЕТИНЕ И ЦРНОГ ПАСУЉА: Врло пикантан, сочан и ароматичан оброк
Јело које ће вам се допасти при првом залогају.
13. 03. 2025. у 16:00

ЛОАРА ТОРТА: Посластица јединственог рецепта, фантастичног укуса
Лоара је краљица међу тортама, а чим је први пут будете пробали постаће вам јасно и због чега. Припрема се од меканих кора са лешницима и изузетно кремастог фила, раскошна торта којој нико неће одолети.
13. 03. 2025. у 15:00

РЕЦЕПТ ЗА ПОХОВАНЕ ПЕЧУРКЕ: Савршен прилог сваком јелу
Споља хрскаве, изнутра мекане, поховане печурке ће одушевити све.
13. 03. 2025. у 13:30

ФРАНЦУСКА ЧОКОЛАДНА ТОРТА: Толико кремаста и сочна, да нећете моћи да јој одолите
Француска чоколадна торта има лагани чоколадни фил у кори, а преливена је издашном количином домаћег шлага. Поспите је одозго чоколадним струготинама и добићете једноставну, а свечану торту.
13. 03. 2025. у 12:00

НАМАЗ КОЈИ СВИ ВОЛИМО: Домаћа пилећа паштета
Можете лако и брзо направити домаћу пилећу паштету по јединственом рецепту, а није вам потребно ни превише састојака.
13. 03. 2025. у 11:00
Коментари (0)