ТОРТА БЕЛИ ШУШКАВАЦ: Раскошна и кремаста, изазов за домаћице
21. 07. 2024. у 07:00
Испробајте торту бели шушкавац, ако нисте до сада. Боља је од било чега из посластичарнице, али треба да јој посветите време.
Повезане вести
РЕЦЕПТ ЗА НАЈКРЕМАСТИЈУ ТОРТУ НА СВЕТУ: Идеална је за све који воле слатко, а немају много времена за кување
Кремаста текстура и богат укус учиниће је омиљеном посластицом на свакој трпези. Са неколико једноставних састојака и минималним трудом, створићете праву посластицу која одушевљава сваким залогајем!
29. 11. 2024. у 18:46
ТОРТА ОПЕРА: Француска фантазија слатких укуса у споју са кафом
Чувена опера торта настала је око 1960. године, а креирао ју је познати француски шеф кухиње Ленотре.
04. 10. 2024. у 13:00
БЕЛА РОЗЕН ТОРТА: Невероватно кремаста и издашна посластица
Бољи начин да се засладите током јесењих дана не постоји.
03. 10. 2024. у 13:00
НАПРАВИТЕ ТОРТУ ГИЗЕЛА: Најукуснија посластица коју сви обожавају
Основна верзија се прави са жутим бисквитним тестом и филом са прженим орасима и соком и кором од наранџе. Уз додатак још једне врсте фила, жутог куваног фила од јаја и путера са укусом наранџе, и уз маштовиту декорацију, ова торта ни изгледом ни укусом не заостаје за најбољим тортама са светске трпезе.
02. 10. 2024. у 09:00
НЕОДОЉИВА БЕОГРАЂАНКА: Чоколадна торта са јабукама, рапсодија укуса коју нико не одбија
ВИШЕ десерта је названо Београђанка, али је свакако најпознатија ова са чоколадом и јабукама. Упловите у чаролију мириса и укуса.
16. 09. 2024. у 08:00
Најновије из рубрике
РЕЦЕПТ ЗА НАЈЛЕПШЕ ПРАЗНИЧНЕ КЕКСИЋЕ: Укуснији су од куповних, а припремају се брзо и лако
Њихова савршена текстура, мирис ваниле и маслаца, као и могућност украшавања по жељи, одушевиће и вас и ваше госте.
24. 12. 2024. у 15:00
МИСЛИТЕ НА НОВУ ГОДИНУ И БОЖИЋ: Торта од меса - Савршено предјело за свечану трпезу
Ову слану посластицу ништа не може да надмаши на празничној трпези, уживајте у супер комбинацији укуса.
24. 12. 2024. у 13:00Новости онлине
ПЕСАК ТОРТА - ДОСТОЈНА СВАКЕ ПРАЗНИЧНЕ ТРПЕЗЕ: Слатка и неодољива, а спрема се брзо, лако и без печења
Песак торта, савршенство укуса које се не пече и прави се једноставно и брзо.
24. 12. 2024. у 11:00Новости онлине
ЗАПЕЧЕНИ ПАСУЉ СА СЛАНИНОМ У ПАРАДАЈЗ СОСУ: Омиљено јело правих гурмана
Запечени пасуљ са сланином у парадајз сосу је право домаћинско јело од кога ће замирисати кућа, а сви ће га радо појести.
24. 12. 2024. у 09:00Новости онлине
ПОСНА ГРЧКА ПИТА СА МАСЛИНАМА: Нема сочније и укусније, а прави се веома једноставно
Рецепт за елиопиту, необично грчко предјело које се прави веома једноставно, а укус и изглед обарају с ногу.
24. 12. 2024. у 07:00Новости онлине
Коментари (0)