БАУНТИ ШТАНГЛИЦЕ: Препознатљив, богат укус кокоса са додатком кекса — савршена комбинација!
28. 11. 2025. у 12:08
Кексаста подлога, мирисни бели фил од кокоса и нежна чоколадна ганаш глазура чине савршен слојевити дезерт који изгледа префињено, а припрема се без много труда.
Повезане вести
ТРУФЛЕ СА ОРАСИМА И ЧОКОЛАДОМ: Мали залогај чистог ужитка!
ОВЕ елегантне чоколадне труфле, са меканим кремастим ганашем, хрскавим орасима и сјајним чоколадним сосом, представљају савршену гурманску посластицу. Лако се припремају, а својим изгледом и укусом подсећају на ручно рађене деликатесе из врхунских посластичарница.
18. 11. 2025. у 11:00
ФЕРЕРО ОБЛАНДЕ: Слатка магија на вашем столу
Зимски дани су савршени за уживање уз слатке посластице, а овај рецепт за домаће Фереро обланде ће вам пружити прави гурмански ужитак.
26. 11. 2025. у 21:34
КАРАМЕЛ КОЛАЧ СА ОРАСИМА: Слатки залогај домаће радости
Обожавате слаткише? Откријте како да у својој кући направите кремасти карамел са хрскавим орасима који ће све освојити – савршен за даривање, празничне столове или једноставно уживање уз кафу. Брзо, једноставно и неодољиво укусно!
17. 11. 2025. у 14:00
КИКИРИКИ ЧОКО ЗАЛОГАЈЧИЋИ: Рецепт за мале енергетске бомбе пуне укуса
Ови мини залогајчићи са кикирикијем и чоколадом савршени су као ужина, после тренинга или уз поподневну кафу. Брзи су за припрему, здравији од класичних слаткиша и пуни протеина и здравих масти.
14. 11. 2025. у 11:00
ФЕРЕРО БАЈАДЕРА: Луксузан колач без печења – савршен за свечане прилике
Ако волите комбинацију лешника, чоколаде и нutele, овај рецепт ће вас одушевити! Фереро бајадере су богате, мирисне и топе се у устима. Припрема је једноставна, а укус и изглед достојни најлепше празничне трпезе.
13. 11. 2025. у 21:35
Најновије из рубрике
КРЕМ ЧОРБА ОД ЛЕБЛЕБИЈА: Брз и мирисан оброк
Комбинација благог карија, кремастог кокосовог млека и лагане љутине чилија даје јелу дубину укуса, а додавање мало пиринча чини је још богатијом и пунијом.
28. 11. 2025. у 11:00
НОВИ ФАВОРИТ ДОМАЋЕ ТРПЕЗЕ: Срби га обожавају јер се спрема брже од пиринча
АКО сте икада стајали над шпоретом и размишљали шта да послужите уз месо или поврће, а да не буде оно досад исто, кус кус вам вероватно већ куца на врата.
28. 11. 2025. у 08:50
КИНДЕР ШТАНГЛИЦЕ: Једноставне, декоративне и увек тражене
Киндер штанглице су један од омиљених колача без печења — неодољива комбинација чоколадног доњег слоја и нежног белог млечног крема који подсећа на укус чувених киндер чоколадица.
28. 11. 2025. у 07:00
ЈАЈА СА ШУНКОМ У ПАРАДАЈЗ СОСУ: Брз оброк који осваја на први залогај
ОВО јело се припрема за мање од пола сата, а пружа неодољиву комбинацију медитеранских арома и кремасте текстуре.
28. 11. 2025. у 07:00
БЕЧКА ПИТА: Савршена комбинација кокоса, чоколаде и лешника
Рецепт за једну од оних старинских, издашних и неодољивих посластица која увек одушеви.
27. 11. 2025. у 21:52
Коментари (0)