МЕДЕНА ОРАХ ПИТА: Мирише на детињство, празнике и топли дом
10. 12. 2025. у 15:22
ФАНТАСТИЧНА комбинација медених кора, меког орах бисквита и кремастог пуњења — ова пита заиста осваја на први залогај.
Повезане вести
ПОСНА РОЗЕН ТОРТА СА МАЛИНАМА: Рецепт за кремасту посластицу коју ћете обожавати!
СПОЈ прхких кора, нежног ванила фила и живописног, освежавајућег малинског слоја даје торти јединствену арому и неодољиву свежину.
03. 12. 2025. у 14:55
ТРУФЛЕ СА ОРАСИМА И ЧОКОЛАДОМ: Мали залогај чистог ужитка!
ОВЕ елегантне чоколадне труфле, са меканим кремастим ганашем, хрскавим орасима и сјајним чоколадним сосом, представљају савршену гурманску посластицу. Лако се припремају, а својим изгледом и укусом подсећају на ручно рађене деликатесе из врхунских посластичарница.
18. 11. 2025. у 11:00
ПОСНА БАЈАДЕРА: Краљица домаћих посластица
ЗА СВЕ истинске љубитеље традиционалних колача, стиже савршена посна варијанта неодољиве бајадере! Богата укусом, топљива у устима и идеална за сваки свечани сто — ова посластица осваја на први залогај.
11. 12. 2025. у 20:00
ПОСНА ШТРУДЛА: Мирисна, мекана и идеална за празничну трпезу
ОВА посна штрудла је један од најједноставнијих и најпоузданијих колача које можете да припремите. Тесто се лако меси, лепо расте и увек успева, а може да се пуни и маком и орасима — у зависности од укуса и прилике.
10. 12. 2025. у 12:47
МАДЛЕНЕ КАО ИЗ ПАРИЗА: Нежни француски колачићи који освајају на први залогај
МАДЛЕНЕ су симбол француске посластичарске традиције и један од оних колачића који плене својом једноставношћу.
03. 12. 2025. у 11:11
Најновије из рубрике
ТАЈНА САВРШЕНОГ ПРЕБРАНЦА: Како да пасуљ остане сочан и кремаст чак и трећег дана након припреме
СВИ смо ово искусили - пасуљ пребранац који је првог дана био краљ трпезе, а већ сутрадан постао разочарање. Али, замислите да постоји начин да ово омиљено традиционално јело остане сочно, кремасто и пуно укуса данима након припреме. Да, могуће је, и тајна не лежи у скупим састојцима, већ у техници коју су многи заборавили.
13. 12. 2025. у 13:50
ЧАРОБНИ РЕЦЕПТ ЗА ПОСНЕ ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ: Заборавићете на месо при првом залогају! (ВИДЕО)
ОВО је рецепт за пуњене паприке за памћење!
12. 12. 2025. у 12:00
ПОСНЕ КОРПИЦЕ СА АЈВАРОМ: Једноставне и преукусне
Ако тражите идеју за брзо, укусно и потпуно посно слано предјело, ове корпице са ајваром су савршен избор. Хрскаве, ароматичне и пуне укуса, одлично пристају уз посну славску трпезу, али и као лагани доручак или вечера.
12. 12. 2025. у 10:00
ПЕЧЕНИ ШАРАН: Традиционални специјалитет за сваку прилику
Сочан, мирисан и лепо карамелизован, печени шаран је једно од оних јела које се радо припрема када желимо да обрадујемо породицу и госте. Уз једноставну припрему и неколико ароматичних састојака, овај рецепт доноси богат укус и прелепу презентацију за сваки сто.
12. 12. 2025. у 09:00
ПОСНЕ УРМА КУГЛИЦЕ: Колач на води
Ако желите брзу, здраву и потпуно посну посластицу без додатог шећера, урма куглице су идеалан избор. Припрема траје свега двадесетак минута, без кувања, а природна слаткоћа долази искључиво из урми. Савршене су када пожелите нешто лагано, хранљиво и укусно.
12. 12. 2025. у 08:00
Коментари (0)