
Tenis



POZNATO KADA IGRA ĐOKOVIĆ! Evo kada će Novak na teren na Mastersu u Šangaju
04. 10. 2025. u 11:17


Fudbal


HAOS U HUMSKOJ! "Grobari"preterali sa slavljem, meč više puta prekidan, crveni, penal...
04. 10. 2025. u 23:12 >> 23:13

"PLJUVALI SU ME U LICE, PRIMITIVIZAM" Nenad Lalatović besan nakon meča Pazar - Mladost
04. 10. 2025. u 21:48


DŠ
02.04.2023. 10:41
Već je 20 mg kofeina toksično, a šalica kave ima 70 mg. U početku ja kava pastelnozelena, a onda pocrni nakon termičke obrade. Samo bi malouman konzumirao pocrnjene pržene krumpiriće, ali "stručnjaci" tvrde da je kava ljekovita!?
Šakota
02.04.2023. 19:39
@DŠ - Pa ti objavi svoja istraživanja i radove na tu temu, kad si već tako kompetentan
DŠ
03.04.2023. 09:34
Doktor Borović: Prva stvar na koju treba skrenuti pažnju je boja zrna pržene kafe. Nepržena kafa je pastelnozelena, a nakon pečenja crna. Zamislite da krompiriće pečete dok ne pocrne, da li biste ih jeli? Isto se dešava i s kafom. Kad se prži na tolikoj temperaturi, dolazi do oštećenja strukture zrna, pocrni i stvara se kancerogeni akrilamid. Sudija Elihu Berle iz Kalifornije primorao prodavce je kafe da na kesice stave javno upozorenje o njenoj štetnosti!