Politika
DOSTA JE BILO ZAMAJAVANJA: Gruhonjić i Ješić stavljaju "studente" u pogon
03. 01. 2025. u 19:20
Tenis
EKSPRESNA POBEDA: Sabalenka plasirala se u polufinale turnira u Brizbejnu
03. 01. 2025. u 16:45
KAKAV MEČ U HONGKONGU: Nišikori posle velike borbe obezbedio plasman u polufinale
03. 01. 2025. u 16:12
ATP BRIZBEJN: Novak Đoković dobio potencijalnog rivala u polufinalu ako prođe Amerikanca
03. 01. 2025. u 10:08
Fudbal
VOJVODINA UPALILA MOTORE: Novosađani počeli pripreme za prolećni deo sezone!
03. 01. 2025. u 20:08
DŠ
02.04.2023. 10:41
Već je 20 mg kofeina toksično, a šalica kave ima 70 mg. U početku ja kava pastelnozelena, a onda pocrni nakon termičke obrade. Samo bi malouman konzumirao pocrnjene pržene krumpiriće, ali "stručnjaci" tvrde da je kava ljekovita!?
Šakota
02.04.2023. 19:39
@DŠ - Pa ti objavi svoja istraživanja i radove na tu temu, kad si već tako kompetentan
DŠ
03.04.2023. 09:34
Doktor Borović: Prva stvar na koju treba skrenuti pažnju je boja zrna pržene kafe. Nepržena kafa je pastelnozelena, a nakon pečenja crna. Zamislite da krompiriće pečete dok ne pocrne, da li biste ih jeli? Isto se dešava i s kafom. Kad se prži na tolikoj temperaturi, dolazi do oštećenja strukture zrna, pocrni i stvara se kancerogeni akrilamid. Sudija Elihu Berle iz Kalifornije primorao prodavce je kafe da na kesice stave javno upozorenje o njenoj štetnosti!