
Tenis


TRENIRAO RAFAELA NADALA, SADA ĆE I SINERA! Italijan okupio "tim snova" (FOTO)
20. 05. 2025. u 19:00

MIOMIR KECMANOVIĆ MORA DA NAPUSTI ŽENEVU: A samo što je raspavao kofere...
20. 05. 2025. u 16:55


SENZACIJA NA ROLAN GAROSU! Najbolji hrvatski teniser šokantno završio takmičenje
20. 05. 2025. u 13:05
Fudbal



KRAJ JEDNE BLISTAVE KARIJERE: "Srećan sam zbog svega što sam doživeo" (FOTO)
20. 05. 2025. u 22:00


Ivana
28.01.2023. 13:35
Ta sarma je ukusna ali smrtno loša za zdravlje. Umeće je napraviti ukusnu sarmu bez zaprške i suvog mesa.
Milorad Zemun
28.01.2023. 20:28
Paradajz i kiseli kupus nikako ne idu zajedno, kao ni krompir pire uz sarmu koji su počeli da serviraju ovi proterani kad su došli u Srbiju. To je verovatno neka seljačko , sirotinjsko bosanska varijanta koja nema veze sa srpskom kuhinjom.
Novosti
28.01.2023. 22:18
@Milorad Zemun - Ukoliko imate provereni recept za sarme koji se Vama dopada pošaljite na mail: internet@novosti.rs i rado ćemo ga objaviti!
Duki
28.01.2023. 22:32
U sarmu obavezno ide i juneće meso. Sarma se se kuva satima na tihoj vatri..najbolje celu noć na najmanju vatru..koje crno sat i po. Dodajte par listića lorbera.
Mladen
29.01.2023. 07:46
Eto vidite , niposto vise ne praviti tu zaostalu bosansku sarmu , moze vam se desiti da se najedete te sarme i rogovi vam izrastu. Pravite gospodsku , glavni grad sarma ( moze se tako zvati) i eto pucat ce te od pameti, intelekta, duhovnog prosvecenja. Prijatno.