
Tenis



KRAJ ZA BIVŠU ŠAMPIONKU VIMBLDONA: Turnir završila 11. teniserka sveta
05. 07. 2025. u 18:06

SINER POKAZAO SNAGU: Italijan razbio Španca za osminu finala Vimbldona
05. 07. 2025. u 16:47

Fudbal

POJAČANJE EVROPSKOG KALIBRA: Železničar doveo bivšeg reprezentativca Srbije
06. 07. 2025. u 10:33

MESI ISKALIO BES NA KANAĐANIMA: Inter leči rane sa Svetskog prvenstva trijumfima
06. 07. 2025. u 09:53

"BABAROGE" STIŽU U NOVI PAZAR: Direktor kluba najavio tri kapitalna pojačanja!
06. 07. 2025. u 09:19


Ivana
28.01.2023. 13:35
Ta sarma je ukusna ali smrtno loša za zdravlje. Umeće je napraviti ukusnu sarmu bez zaprške i suvog mesa.
Milorad Zemun
28.01.2023. 20:28
Paradajz i kiseli kupus nikako ne idu zajedno, kao ni krompir pire uz sarmu koji su počeli da serviraju ovi proterani kad su došli u Srbiju. To je verovatno neka seljačko , sirotinjsko bosanska varijanta koja nema veze sa srpskom kuhinjom.
Novosti
28.01.2023. 22:18
@Milorad Zemun - Ukoliko imate provereni recept za sarme koji se Vama dopada pošaljite na mail: internet@novosti.rs i rado ćemo ga objaviti!
Duki
28.01.2023. 22:32
U sarmu obavezno ide i juneće meso. Sarma se se kuva satima na tihoj vatri..najbolje celu noć na najmanju vatru..koje crno sat i po. Dodajte par listića lorbera.
Mladen
29.01.2023. 07:46
Eto vidite , niposto vise ne praviti tu zaostalu bosansku sarmu , moze vam se desiti da se najedete te sarme i rogovi vam izrastu. Pravite gospodsku , glavni grad sarma ( moze se tako zvati) i eto pucat ce te od pameti, intelekta, duhovnog prosvecenja. Prijatno.