KAKO SE PRAVI DOMAĆE KISELO MLEKO? Potrebna su vam samo tri sastojka (VIDEO)
KISELO mleko sada možete da napravite i sami
                                                                                    Foto: Jutjub printskrin/JelaJelena Petrovic
Za ljubitelje ove osvežavajuće namirnice posebnu radost predstavlja činjenica što može da se kombinuje sa raznim ukusima i jelima.
Sastojci za domaće kiselo mleko
- 2 l mleka
 - 200 g gotovog kiselog mleka
 - 1 kašika kisele pavlake
 
Priprema:
Mleko skuvati i ohladiti da bude toplo. U činiju staviti 200 g kiselog mleka i pavlaku dodati malo toplog mleka i dobro žicom izjednačiti. Sipati sve u mleko i sve dobro izmutiti.
Preliti u željene sudove, poklopiti poklopcem ili prozirnom folijom i ostaviti na toplom negde pored peći da prenoći.
Kad se mleko ukiseli staviti obavezno u frižider da se ohladi. Uživajte u domaćem kiselom mleku!
                    
                    "PA HAJDE DA PRODUŽIMO ZADOVOLjSTVO" Zaharova uputila misterioznu poruku Zapadu
PORTPAROLKA ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je danas da su zapadne zemlje zabrinute zbog toga kakva bi još nova ispitivanja oružja Rusija mogla da sprovede nakon demonstracije rakete "Burevestnik".
01. 11. 2025. u 19:52
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
                    
                    "ONA JE ZLA!" Ova poznata srpkinja je zaova Snežane Đurišić (FOTO)
"MALO je zla, ali je naša..."
02. 11. 2025. u 16:10
                    
                    
                    
                    
                                        
                                        
                                
                                        
                                        
                                        
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
Komentari (0)