RUČAK ZA 10+: Grašak sa mlevenim mesom - zaboravite na restorane, bakine cake su bolje (VIDEO)
SJAJAN recept za ukusan ručak
                                                                                    Foto: Jutjub printskrin/JelaJelena Petrovic
GRAŠAK SA MLEVENIM MESOM - Potrebno je:
500 gr graška
 
1 glavica crnog luka
300 gr mlevenog mesa
1 manji krompir
50 ml ulja
malo aleve paprike
soli, bibera
peršunov list
FOTO: Privatna arhiva
GRAŠAK SA MLEVENIM MESOM - priprema:
Iseckati luk, šargarepu na krugove, pa propržiti. Dodati mleveno meso i malo izdinastati. Dodati grašak i krompir na kockice. Sipati vodu da ogrezne, pa kuvati tiho da se skuva i da voda uvri.
Dodati alevu papriku, so, biber i na kraju seckan peršunov list. Prijano!
Preporučujemo
                    
                    RUČAK KOJI ĆE PROBUDITI SVA VAŠA ČULA: Šnicle u susamu i senfu (VIDEO)
06. 03. 2023. u 15:00
                    
                    IDEALNO ZA DANE POSTA: Recept za makarone sa tunjevinom je pun pogodak (VIDEO)
03. 03. 2023. u 18:34
                    
                    "PA HAJDE DA PRODUŽIMO ZADOVOLjSTVO" Zaharova uputila misterioznu poruku Zapadu
PORTPAROLKA ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je danas da su zapadne zemlje zabrinute zbog toga kakva bi još nova ispitivanja oružja Rusija mogla da sprovede nakon demonstracije rakete "Burevestnik".
01. 11. 2025. u 19:52
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
                    
                    "ONA JE ZLA!" Ova poznata srpkinja je zaova Snežane Đurišić (FOTO)
"MALO je zla, ali je naša..."
02. 11. 2025. u 16:10
                    
                    
                                        
                                        
                                
                                        
                                        
                                        
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
Komentari (0)