SAVRŠENI RECEPT ZA KRAJ NEDELJE: Evo kako da pretvorite meso u pravi delikates (VIDEO)

25. 05. 2023. u 07:00

ROLOVANO mleveno meso savršen obrok za kraj radne nedelje

САВРШЕНИ РЕЦЕПТ ЗА КРАЈ НЕДЕЉЕ: Ево како да претворите месо у прави деликатес (ВИДЕО)

Foto: Bakina kuhinja

Bakina Kuhinja danas otkriva tajnu, kako da mleveno meso pretvorite u pravi delikates i ovim obrokom obradujete svoje najmilije.

Rolovano mleveno meso - Sastojci:

400 gr mlevenog mesa
4 čena belog luka
250 gr suve slanine listići
100 gr sira
malo krastavčića
soli biber

Rolovano mleveno meso - Priprema:

U mleveno meso ubaciti  izdrobljen beli luk dodati soli po želj bibera mlevenom . Može malo ml. crvene paprike i ljute tucane po želji. 

Aluminsku foliju raširiti  na sto pa poređati listove slanine pa preko raširiti mleveno meso. Na dnu staviti sir i krastavčiće  u obliku štapića  uviti sve u rolat zajedno sa folijom.

Peći na 220 stepeni oko sat vremena. Peći pola sata pa skinuti foliju i zapeći  da lepo porumeni.

Fantastičan ukus pravi delikates ..Prijatno!

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TONI KROS ŽESTOKO PONIZIO LUKU MODRIĆA: Hrvat ovo nikako nije očekivao