Potpuno drugačiji kolač sa jabukama-krambl koji ćete odmah zavoleti.
Povezane vesti
NEODOLJIVA BEOGRAĐANKA: Čokoladna torta sa jabukama, rapsodija ukusa koju niko ne odbija
VIŠE deserta je nazvano Beograđanka, ali je svakako najpoznatija ova sa čokoladom i jabukama. Uplovite u čaroliju mirisa i ukusa.
16. 09. 2024. u 08:00
NEODOLJIVA KOMBINACIJA ČOKOLADE I CITRUSA: Brauni sa filom od pomorandže, tako mekan i sočan
ČOKOLADNI brauni filovan pomorandžom potpuno je neodoljiv i mekan.
22. 09. 2024. u 10:00
KRAMBL SA KRUŠKAMA I ORASIMA: Neodoljiv i sočan dezert, kao stvoren za kišne, jesenje dane
Krambl je poslastica koja se pravi od dinstanog voća i mrvica od brašna/testa sa maslacem. Ima nečeg magično ukusnog u kombinaciji kruški sa orasima.
15. 09. 2024. u 08:00
TORTA BELI ŠUŠKAVAC: Raskošna i kremasta, izazov za domaćice
Isprobajte tortu beli šuškavac, ako niste do sada. Bolja je od bilo čega iz poslastičarnice, ali treba da joj posvetite vreme.
21. 07. 2024. u 07:00
SAVRŠENE KREM KOCKE: Spoj kremastog fila i lešnika daje neodoljiv ukus ovom kolaču
Kada ih jednom probate, uvek ćete im se vraćati.
21. 07. 2024. u 13:00
Najnovije iz rubrike
POSNA BAJADERA: Podjednako ukusna kao i mrsna, kolač za sva vremena
Bajadera s razlogom važi za kraljicu sitnih kolača, a ova posna varijanta odlična je jer možete da je pripremite nekoliko dana ranije.
26. 09. 2024. u 21:53
LAŽNA SANGRIJA: Najbolji recept za osvežavajuće piće, koje možete napraviti kod kuće
Savršen recept za piće koje možete napraviti kod kuće.
26. 09. 2024. u 09:00
SAVRŠEN SPOJ MESA I KROMPIRA: Probajte ovaj starinski recept za preukusnu musaku, od nje nema bolje
Savršen spoj mesa i krompira, spremite omiljeni domaći specijalitet koji vraća u detinjstvo.
26. 09. 2024. u 07:00
UŽIVAJTE U UKUSU TOKOM CELE GODINE: Tri načina kako da osušite smokve
Suve smokve su bogat izvor kalijuma, vlakana i kalcijuma.
25. 09. 2024. u 09:00
POGAČICE SA BUNDEVOM: Savršeno pecivo za početak dana
Pripremaju se jednostavno, a ukusom ćete sigurno biti oduševljeni.
25. 09. 2024. u 08:00
Komentari (0)