NAJJEDNOSTAVNIJA, A NAJUKUSNIJA CARSKA PITA: Pravi se rekordnom brzinom, a može vam zameniti bilo koji obrok
Recept za najbolju carsku pitu morate obavezno probati!

Foto Jutjub/Printskrin
Carska pita je omiljena na svim trpezama, jer ima stvarno božanstven ukus zbog svih sastojaka koje idu u nju! Osim toga, potrebno vam je svega par minuta da je napravite - neophodno je samo da iseckate i pomešate sve sastojke! Jako dobro i zasiti, te je možete jesti i umesto bilo kog obroka.
Potrebno:
- 200 grama šunke
- 200 grama kačkavalja
- 4 kisela krastavčića
- 1 velika crvena kisela paprika
- 5 komada jaja
- 200 ml jogurta
- 200 ml ulja
- 400 grama brašna
- 1 prašak za pecivo
- 1 kašičica soli
Način pripreme:
Iseckajte šunku, kačkavalj, krastavčiće i kiselu papriku. Jaja umutite, pa dodajte jogurt i ulje, a zatim i brašno, so i prašak za pecivo. Izmešajte sve, pa dodajte seckano povrće i šunku. Izmešajte sve pa istresite u tepsiju i pecite na 200 stepeni Celzijusa oko pola sata.
Preporučujemo

RUSI SE KUNU U OVAJ RECEPT: Najbolji uštipci od 4 sastojaka - gotovi za 15 minuta
08. 08. 2023. u 17:09

VEŠTAK OTKRIO JEZIVE DETALjE O DEČAKU UBICI: Evo zašto je Kosta pucao na čuvara škole, nije ga potreslo saznanje koga je sve ubio
ZAKLjUČILI smo da je Kosta bio sposoban da upravlja svojim postupcima u vreme izvršenja zločina i da ta sposobnost nije bila bitno smanjena. Postoji jedna kratkotrajna ometenost, za period u učionici za koji on kaže da nema sećanja, ali on je sve radio po planu. To ukazuje da je on upravljao svojim postupcima.
05. 06. 2025. u 17:05

SRPSKA POSLA: Nikola Jokić zapanjio svet! Vratio se u Srbiju i uradio OVO (VIDEO)
NIKOLA Jokić je najbolji košarkaš planete, ali dajte mu loptu i biće najbolji u svakom sportu. To je pokazao još jednom.
08. 06. 2025. u 08:54

VRTOGLAVA SUMA: Koliku nacionalnu penziju prima Ljiljana Blagojević
JEDNA od naših najistaknutijih dramskih umetnica Ljiljana Blagojević otišla je u penziju, a nalazi se među dvadesetčetvoro umetnika, koji će primaju nacionalnu penziju za doprinos kulturi.
07. 06. 2025. u 11:30
Komentari (0)