PITA SA MESOM: Zalogaji koji se pamte u kombinaciji bez greške
02. 10. 2024. u 11:00
PITA s mesom koju svi vole je jedna od najboljih opcija za užinu i večeru. Pravi se sa mlevenim mesom i vrlo je gurmanska.
Povezane vesti

PITA OD TIKVICA: Jednostavan i ukusan recept za svaku priliku
Pita sa tikvicama se lako pravi i vrlo je sočna, idealna za bilo koji obrok.
15. 04. 2025. u 14:30

NAJBOLJI RECEPT ZA PAZARSKE MANTIJE: Recept koji se čuva od zaborava
Pazarske mantije su jedno od najpopularnijih tradicionalnih srpskih jela, a čuveni Taste Atlas je ovaj specijalitet stavio na prvo mesto liste najboljih srpskih jela i to sa dobrim razlogom.
27. 03. 2025. u 07:00

NAJUKUSNIJA PITA SA SPANAĆEM: Gotova je za 10 minuta, idealna za doručak, ili večeru (VIDEO)
Recept za pitu sa spanaćem koji se sprema na najbrži mogući način.
17. 02. 2025. u 07:00Jovana Vasić

ČIZBURGER PITA: Slasna i sočna, oduševiće i one izbirljive
Čizburger pita prepuna je mesa i ima sir koji se topi odozgo. Servirajte je uz neki od omiljenih sosova.
12. 02. 2025. u 07:00Jovana Vasić

TROUGLASTE PITICE SA MESOM I KROMPIROM: Idealne za doručak i večeru
OVE trouglaste pitice postaće vam omiljeni doručak.
04. 02. 2025. u 07:00
Najnovije iz rubrike

HRSKAVE HEROVKE: Recept za najlepši starinski slovački kolač od 2 sastojka
Herovke su tradicionalni slovački kolači koji se pripremaju od jednostavnih sastojaka poput žumanaca i brašna.
15. 04. 2025. u 16:00

PITA OD TIKVICA: Jednostavan i ukusan recept za svaku priliku
Pita sa tikvicama se lako pravi i vrlo je sočna, idealna za bilo koji obrok.
15. 04. 2025. u 14:30

TURSKI KOH: Kolač za pauzu uz kafu i uživanje, sočan i pun čokolade i oraha - jednostavno savršen (VIDEO)
Turski koh je jedan od najsočnijih kolača koji ćete probati i zato je mnogima jedan od omiljenih.
15. 04. 2025. u 13:00

KREMASTA SALATA SA PILETINOM I SLANINOM: Idealna za prazničnu trpezu
Probajte ovo kremasto savršenstvo, oduševiće vas.
15. 04. 2025. u 11:30

OFARBAJTE JAJA SODOM BIKARBONOM: Potpuno prirodan način za najlepše boje (VIDEO)
Bojenje uskršnjih jaja uvek je radost, ali kada ste u trci s vremenom, šaranje sodom bikarbonom će najbrže "ići".
15. 04. 2025. u 10:00
Komentari (0)