PITA SA MESOM: Zalogaji koji se pamte u kombinaciji bez greške
02. 10. 2024. u 11:00
PITA s mesom koju svi vole je jedna od najboljih opcija za užinu i večeru. Pravi se sa mlevenim mesom i vrlo je gurmanska.
Povezane vesti

IDEALNA ZA DORUČAK, UŽINU, ILI PONETI NA POSAO: Pita sa seckanim korama i jogurtom
OVA pita sa seckanim korama i jogurtom je odlična i topla i hladna.
28. 05. 2025. u 07:00

PREUKUSNA GUŽVAVA PITA SA MESOM I JOGURTOM: Ko je jednom proba poželeće opet, a sprema se za tili čas
Odličan izbor za doručak ili večeru, uz čašu jogurta.
24. 04. 2025. u 07:00

PITA OD TIKVICA: Jednostavan i ukusan recept za svaku priliku
Pita sa tikvicama se lako pravi i vrlo je sočna, idealna za bilo koji obrok.
15. 04. 2025. u 14:30

NAJBOLJI RECEPT ZA PAZARSKE MANTIJE: Recept koji se čuva od zaborava
Pazarske mantije su jedno od najpopularnijih tradicionalnih srpskih jela, a čuveni Taste Atlas je ovaj specijalitet stavio na prvo mesto liste najboljih srpskih jela i to sa dobrim razlogom.
27. 03. 2025. u 07:00
Najnovije iz rubrike

ČINI SVAKO JELO UKUSNIJIM I SOČNIJIM, PROBAJTE: Domaćice u mleveno meso uvek dodaju 1 (čarobnu) namirnicu
ISKUSNE domaćice u mleveno meso uvek dodaju 1 namirnicu, tako će svako jelo biti ukusnije i sočnije. Neće vas koštati puno.
03. 06. 2025. u 11:00

PUSTITE MAŠTI NA VOLJU: Jednostavan voćni kolač, možete ga praviti u bilo koje doba godine
ZA ovaj desert možete da koristite bilo koje sezonsko voće.
03. 06. 2025. u 09:00

TOLIKO JE SOČAN I MEKAN DA SE BUKVALNO TOPI U USTIMA: Oslić na manastirski način
UKUS je odličan, a najbitnije je što ćete svojim najmilijima poslužiti zdrav obrok.
03. 06. 2025. u 07:00

SUPER UŽINA KOJA ĆE VAM DATI ENERGIJE: Ječmeni keksići (VIDEO)
KADA želite brz i ukusan dezert ili vam se gosti pojave nenajavljeni na vratima, domaći keks je sjajno rešenje i sa razlogom je omiljena domaća poslastica.
02. 06. 2025. u 11:00

MEKANE I MIRISNE: Princes krofne, kremasta poslastica koja podseća na detinjstvo (VIDEO)
DESERT iz bakine kuhinje koji budi nostalgiju na detinjstvo, najbolje odmah stavite duplu meru.
02. 06. 2025. u 09:00
Komentari (0)