JAK GURMANSKI OBROK, KOJI ĆE VAS DUGO DRŽATI SITIMA: Domaća dimljena kobasica sa jajima

Novosti online

10. 02. 2024. u 10:37

MIRISOM kobasica i punim ukusom jaja učiniće da poželite ovaj obrok opet da pravite.

ЈАК ГУРМАНСКИ ОБРОК, КОЈИ ЋЕ ВАС ДУГО ДРЖАТИ СИТИМА: Домаћа димљена кобасица са јајима

Foto Shutterstock

Domaća dimljena kobasica sa jajima je pravi klasičan obrok, koji možete da napravite bilo kada, jer ne sadrži ugljene hidrate.

Sastojci:

* 500 g dimljene kobasice
* 2 velika jajeta
* 2 kašike vode
* prstohvat soli
* prstohvat bibera

Recept za domaću dimljenu kobasicu sa jajima:

 Korak 1: 

Pripremite sve sastojke

Za domaću dimljenu kobasicu sa jajima izvadite jaja iz firžidera, pripremite kobasicu, ako želite isecite.

 Korak 2: 

Pecite kobasicu

U zagrejan tiganj bez ulja dodajte komade kobasice sa uklonjenim omotačem. Pecite pokriveno dok ne bude gotovo. Potom je izvadite na tanjir.


 Korak 3: 

Prokuvajte razbijena jaja

Ubacite dva razbijena jajeta u tiganj. Dodajte so, biber i vodu i poklopite. Kuvajte dok belance ne bude gotovo, a potom stavite na tanjir. Serivirajte i uživajte!

(StvarUkusa/Mondo)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KIRJOS JE PROVOKATOR: Francuska teniserka bez dlake na jeziku