DOMAĆA BONŽITA SA ČOKOLADOM: Napravite savršeno zdrav slatkiš

Новости онлине

26. 05. 2024. u 11:10

Napravljena od žitarica, sa prelivom od čokolade, ne samo da je divan slatkiš, već je i savršen način da podignete energiju u toku dana.

ДОМАЋА БОНЖИТА СА ЧОКОЛАДОМ: Направите савршено здрав слаткиш

Foto: Printskrin Youtube/kuvajmo lako

Sastojci:

  • 250 g margarina
  • 250 g šećera
  • 5 kašika meda
  • 100 g čokolade
  • 150 g seckanih oraha
  • 250 g kornfleks

Priprema:

Stavite u šerpu margarin, šećer, med i čokoladu, lagano sve otopite na srednje jakoj vatri.

Sklonite smesu sa ringle i umešajte u nju orahe i kornfleks.

Sve dobro promešajte i izlijte preko nauljenog pleha, ili preko pak papira za pečenje. Ravnomerno rasporedite smesu i razvucite je do željene debljine. Ostavite kolač da se ohladi i stegne, pa ga izrežite ili u standardne štanglice ili neke druge oblike prema vašoj želji.

(Ona)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKADA NEĆEMO SAZNATI PRAVU ISTINU: Sabalenka progovorila o dopingu