LOVAČKI GULAŠ IZ RERNE: Uživajte u jedinstvenom ukusu
15. 09. 2024. u 07:00
Ovaj recept za gulaš će sigurno oduševiti sve vaše ukućane.
Povezane vesti
KREMASTI PILEĆI GULAŠ: Savršen ručak za celu porodicu
Pileći gulaš prepun povrća, začinjen je i dopunjen pavlakom za kuvanje. Obavezno probajte ovaj recept za pravljenje pilećeg gulaša ako niste do sada imali priliku da probate.
23. 12. 2024. u 11:00
SAVRŠEN PREDLOG ZA DANAŠNJI RUČAK: Teletina u sosu od cvekle
Što se duže sprema, to je ukusnija.
26. 11. 2024. u 09:00
OVO JELO ĆE OBOŽAVATI I NAJVEĆI IZBIRLJIVCI: Recept za zapečenu boraniju sa piletinom
ODLIČAN ručak iz rerne koji će da oduševi celu porodicu.
15. 11. 2024. u 09:00
GOVEĐI GULAŠ SA DOMAĆIM KNEDLAMA: Gurmanski užitak kome nećete odoleti
Gulaš je odlična stvar ako vam je potrebno jelo za više dana.
14. 11. 2024. u 10:00
SPREMITE SAVRŠENU BEČKU ŠNICLU: Hrskava spolja, mekana iznutra, a ukus kao iz najboljih austrijskih restorana
Svako ko je ikada probao originalnu bečku šniclu zna da je ovo jelo posebno.
09. 11. 2024. u 10:00
Najnovije iz rubrike
ŽERBO ROLAT: Jedan od onih starinskih neodoljivih poslastica kojima je teško odoleti
Uživajte u omiljenoj poslastici neodoljivog ukusa.
12. 01. 2025. u 11:00Novosti online
ZA OVAJ RUČAK BIĆE VAM POTREBNO 15 MINUTA: Taljatele sa slaninom
Sočno i slasno jelo raspametiće i one izbirljive.
12. 01. 2025. u 09:00Novosti online
HRSKAVA PITA SA KROMPIROM I SPANAĆEM: Idealan doručak koji se brzo sprema
Pita sa krompirom i spanaćem inspirisana je grčkom spanakopitom. Lagana je i odozgo hrskava zbog testa za pite.
12. 01. 2025. u 07:00Novosti online
SPOLJA HRSKAVA, IZNUTRA NEODOLJIVO KREMASTA: Zimska biskvit torta (VIDEO)
Nerealno je ukusna i lepa, a najbolje od svega je to što je priprema jednostavna i pečena je za samo 20 minuta.
11. 01. 2025. u 15:00Novosti online
RECEPT ZA SALATU OD KISELOG KUPUSA: Dva sastojka joj daju poseban ukus
Salata od kiselog kupusa se lako pravi, a odlično se slaže uz mnoga jela. Beli luk i lovor daju ovoj salati poseban ukus.
11. 01. 2025. u 13:00
Komentari (0)