PALAČINKE IZ RERNE KOJE MORATE DA PROBATE: Prave se brže i lakše od običnih, a još su ukusnije
Lako se spremaju i ne morate da stojite satima ispred šporeta.

Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 2 jaja
- 3 žlice šećera
- 3 žlice ulja
- Prstohvat soli
- 400 ml mlijeka
- 160 g brašna
Priprema:
Jaja,šećer,so i ulje penasto umutiti pa dodati mleko i brašno. Izliti na pleh (veliki plitki pleh od pećnice )na papir za pečenje .Peći 20 minuta na 200 C. Na kraju posuti šećerom u prahu i nutelom .
(still)
Preporučujemo

JAPANSKE PALAČINKE: Bolje nego obične, savršene su za doručak ili večeru (VIDEO)
26. 01. 2025. u 07:00Novosti online

PALAČINKE SUZET: Recept za otmenu poslasticu koja je na meniju i u najprestižnijim restoranima
28. 12. 2024. u 13:00Novosti online

TIRAMISU TORTA OD PALAČINKI: Spoj dva omiljena deserta u jedan
17. 09. 2024. u 17:15

VAZDUŠASTE, MEKANE, PRAVE SE BRZO I LAKO: Turske kape - Kolač za koji su vam dovoljna dva jaja
11. 02. 2025. u 15:50Jovana Vasić

RASPOREĐENO 110.000 VOJNIKA, RUSI KREĆU U ZAVRŠNI UDAR NA POKROVSK: "Sa time bi mogli zauzeti srednje veliku evropsku državu"
RUSIJA ne pokazuje znakove povlačenja u ratu protiv Ukrajine. Naprotiv, Moskva je pojačala dalekometne udare na ukrajinske gradove i napade duž cele linije fronta. Vojni stručnjaci ističu da je ruska strana usvojila nove taktike, oslanjajući se na masovnu upotrebu dronova i malih diverzantskih jedinica, piše The New York Times.
10. 08. 2025. u 20:18

EVO KO JE TROSTRUKI UBICA IZ GNjILANA: Bio u društvu sa Kurtijem, Osmanijevom i Haradinajem
TRI osobe su ubijene, a nekoliko je ranjeno u pucnjavi koja se dogodila danas u Gnjilanu, dok je osumnjičeni napadač u bekstvu, prenela je Koha. Bolnica u Gnjilanu saopštila je da je na licu mesta konstatovana jedna smrt, a da su dve osobe prebačene u Urgentni centar bez znakova života.
10. 08. 2025. u 18:11

Ovako izgleda kuća Milana Borjana koja je demolirana: Lopov odneo i snimač video nadzora (FOTO)
"HVALA policiji grada Beograda na brzoj reakciji i sjajnom odnosu prema poslu."
11. 08. 2025. u 09:52
Komentari (0)