PALAČINKE IZ RERNE KOJE MORATE DA PROBATE: Prave se brže i lakše od običnih, a još su ukusnije
24. 02. 2025. u 11:00
Lako se spremaju i ne morate da stojite satima ispred šporeta.
Povezane vesti

FANTASTIČNE PALAČINKE SA MAKOM I ŠLJIVAMA: Kombinacija ukusa koja će vas oduševiti
Ako ste ljubitelj štrudle sa makom ili džema od šljiva, sigurno ćete obožavati ovu kombinaciju koja je svojevrsno spoj tih poslastica.
14. 02. 2025. u 16:00Jovana Vasić

NIKO IM NEĆE ODOLETI: Napravite posne palačinke sa jednim tajnim sastojkom
Vreme je posta i mnogi vernici poste, ali to ne znači da ne mogu da naprave svoje omiljene poslastice. Upravo i palačinke imaju svoju posnu varijantu. Ono što ove palačinke čini posebnim jeste jedan tajni sastojak, koji nije uobičajen za ovu poslasticu, a to je sok od jabuke.
29. 11. 2024. u 15:00
Najnovije iz rubrike

SAVETI ZA KUVANJE: Jednostavni trikovi s kojima će testenina uvek biti savršena
Testeninu je najlakše i najbrže napraviti, stoga ne čudi da se jela s njom u glavnoj ulozi često nalaze na stolu zaposlenih domaćica. Ali da bi jela ispala savršeno, neophodno je pridržavati se određenih kulinarskih trikova.
24. 02. 2025. u 16:25Jovana Vasić

NAJLAKŠI RECEPT ZA ČOKOLADNI KOLAČ IZ TIGANJA: Pravi se za 10 minuta, a ukus - fantazija (VIDEO)
Ovaj, pomalo neobičan, ali veoma jednostavan recept verovatno će oduševiti sve ljubitelje čokoladnih poslastica. Ne zahteva poslastičarsko umeće i svi mogu da ga naprave.
24. 02. 2025. u 13:00Jovana Vasić

TIKVICE ZAPEČENE SA SIROM U BEŠAMEL SOSU: Savršen lagani ručak koji se brzo sprema
Sočne tikvice zapečene sa sirom u bešamel sosu su savršeno vegetarijansko i lagano jelo u kome ćete rado uživati.
24. 02. 2025. u 09:00Jovana Vasić

RECEPT ZA NAJLEPŠU DOMAĆU POGAČU BEZ JAJA I KVASCA: Sprema se brzo i lako, a mirisom vraća u detinjstvo
Ova pogača pravi se bez kvasca i jaja, pa nema čekanja da testo nadođe, a rezultat je mekana unutrašnjost i hrskava korica koja će oduševiti svakoga. Priprema je brza i laka, idealna za trenutke kada vam treba ukusan hleb bez puno truda.
24. 02. 2025. u 07:00Jovana Vasić

KLASIČNE KROFNE: Stari i najjednostavniji recept
Kad se prohlade, napunite ih omiljenim pekmezom ili samo pospite šećerom u prahu.
23. 02. 2025. u 16:00Jovana Vasić
Komentari (0)