VEOMA POPULARAN I TRAŽEN DORUČAK: Benedikt jaja
25. 02. 2025. u 07:00
Ova jednostavna, ali savršeno uravnotežena kombinacija hrskavog tosta, poširanog jajeta, slaninice i bogatog holandez sosa osvojiće vas na prvi zalogaj. Priprema možda deluje kao izazov, ali uz dobar recept i malo strpljenja, lako možete napraviti ovo jelo kod kuće.
Povezane vesti

RECEPT ZA KOMPLET LEPINJU: Kako da sami napravite najbolji doručak na svetu
Specijalitet zapadne Srbije, komplet lepinja, našla se nedavno na prvom mestu liste najboljih jela poznatog međunarodnog kulinarskog magazina.
25. 04. 2025. u 07:00

AJVAR PITA: Recept kome ćete se često vraćati
Pita sa ajvarom može biti poslužena i hladna i topla, za doručak ili večeru.
09. 03. 2025. u 07:00
Najnovije iz rubrike

OSVEŽAVAJUĆA POSLASTICA: Najkremastiji kolač sa pistaćima, spreman očas posla
KOLAČ bogate note pistaća, donosi zadovoljstvo svakim zalogajem.
07. 06. 2025. u 13:00

STARINSKO JELO KOJE I DANAS OBOŽAVAMO: Pečeni krompir sa kobasicama
KLASIK domaće kuhinje, doveden do savršenstva da bude za svačiji džep i da je ukusno pre svega!
07. 06. 2025. u 11:00

LETNJA ČAROLIJA: Domaći sladoled od vanile sa šumskim voćem
Zaboravite kupovne varijante – domaći sladoled od vanile sa šumskim voćem je neuporedivo ukusniji i bez suvišnih dodataka.
07. 06. 2025. u 09:00

MEKANI, MIRISNI I SLOJEVITI: Domaći pužići bez lisnatog testa
TESTO se lako mesi, a slojevi sa puterom daju im neodoljivu mekoću i bogat ukus.
07. 06. 2025. u 07:00

PUN POGODAK! - Bez mesa, ali punog ukusa: Lazanje sa tikvicama
SPOJ sočnih tikvica, bešamela i sira čini ovo jelo idealnim za porodični ručak, ili laganu večeru.
06. 06. 2025. u 13:00
Komentari (0)