KROMPIRIĆI U ČILIJU: Uživajte u pinkatnom i sočnom ukusu
Evo brzog recepta za inovativan i ukusan obrok koji će brzo postati jelo kojem se vraćate kad god ne znate šta biste.

Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 350 g krompira
- 1/2 kašičice maslinovog ulja
- 1/2 manje glavice luka
- 1/2 kašičice čilija
- 50 g rendanog kačkavalja ili mladog sira
- začini po želji
Priprema:
Krompir isecite na četvrtine, pa stavite da se kuva dvadesetak minuta, dok ne omekne, ali se ne sme raspadati.
Procedite krompir. Na tiganju zagrejte maslinovo ulje, dodajte na sitno iseckan luk i dinstajte dok luk ne omekša. Dodajte krompir i čili pa dinstajte oko pet minuta, uz stalno mešanje. Pospite narendan sir preko krompira, poklopite i skinite s vatre. Ostavite da stoji oko minut, dok se sir ne otopi, pa pospite začinima po želji.
(Ona)
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo

NAJSOČNIJA I NAJKREMASTIJA MUSAKA: Ručak koji se pravi brzo i lako, a dopada se baš svima (VIDEO)
25. 02. 2025. u 09:00Jovana Vasić

HIPOKRATOVA SUPA: Odlična za imunitet i detoksikaciju
21. 02. 2025. u 11:00Jovana Vasić

KAKO SE PRAVI NAJUKUSNIJI PIRE KROMPIR: Najbolji prilog uz svako jelo
13. 02. 2025. u 17:00Jovana Vasić

(MAPA) TOTALNI KOLAPS UKRAJINACA U KURSKU: Više ne kontrolišu ključni grad, potpuno povlačenje - vijori se ruska zastava u centru Sudže (FOTO)
UKRAJINSKE snage više ne kontrolišu ključni grad Sudža u ruskoj Kurskoj oblasti, pokazuje široko korišćena onlajn mapa ukrajinskog ratišta.
12. 03. 2025. u 16:57

ŠVAJCARSKI VELTVOHE O PRESUDI DODIKU: Šmit koristi kvazi diktaturu da bi eliminisao nepoželjne političare
ŠVAJCARSKI list Veltvohe je u okviru teksta o aktuelnoj situaciji u BiH, optužio je Nemca Kristijana Šmita da koristi kvazi diktatorsku moć da bi eliminisao nepoželjne političare i upozoravaju Bern kakva ih sudbina čeka ako pristanu na saradnju sa EU.
12. 03. 2025. u 16:03

TRAMPOV UNUK IMA SRPSKO IME: Nosili ga naši slavni vitezovi i vladari - ima jaku simboliku u porodici predsednika SAD
DONALD Tramp Mlađi, sin američkog predsednika, posetio je Beograd radi sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.
12. 03. 2025. u 10:36 >> 10:37
Komentari (0)