DA IZGLEDA KAO DA STE GA TEK ZAMESILI: Uz ovaj trik iskusnih domaćica, vaše testo će biti mekano čak 3 dana
29. 03. 2025. u 14:30
Nema ništa lepše od domaće pite, peciva ili hleba. Mnogi vole sveže, vruće testo koje kada se ispeče zamiriše cela kuća.
Povezane vesti

KAKO DA JAJA NE POPUCAJU TOKOM KUVANJA: Saveti koje treba da imate u vidu pre farbanja
Ako želite da budete sigurni da jaja neće pući tokom kuvanja, onda isprobajte neku od ove 4 metode.
14. 04. 2025. u 08:30

SAVET SLAVNOG KUVARA: DŽejmi Oliver otkrio kako da vam ulje ne prska iz tiganja
Poznati kuvar Džejmi Oliver otkrio je trik zlata vredan. Zahvaljujući njemu možete sprečiti prskanje ulja.
26. 02. 2025. u 15:00Jovana Vasić

7 SAVETA DA VAM MESO BUDE SOČNO: Uz ove sugestije svako meso koje budete pripremali biće savršeno sočno i meko
Bez obzira koju vrstu mesa i kog kvaliteta pripremate, ono može da bude ukusnije od onog koje pripremaju u najboljim restoranima. Potrebno je samo da se pridržavate ovih saveta i smernica, pomoću kojih ćete uvek dobiti savršen obrok.
22. 02. 2025. u 13:00Jovana Vasić
Najnovije iz rubrike

SPREMA SE ZA 5 MINUTA: Ovo je najzdravija večera na svetu
UPRAVO i mnogi nutricionisti tvrde da večera treba da bude najlaganiji obrok, a tu se pre svega misli ne toliko na količinu unesene hrane, koliko na sadržaj i namirnice koje se lako vare.
21. 05. 2025. u 11:00

ZGUSNUĆE SVAKO JELO I DATI MU POSEBAN ŠMEK: 5 najzdravijih zamena za zapršku
POSTOJI 5 najzdravijih zamena za zapršku koje će zgusnuti jelo i dati mu poseban ukus.
21. 05. 2025. u 09:00

VAZDUŠASTE I MEKE: Lepinjice sa susamom, savršena zamena za hleb
OVE ukusne lepinjice sa susamom su odlične za sendviče.
21. 05. 2025. u 07:00

IDEALAN KAO NAMAZ, ILI KREM: Domaći namaz od pistaća, zaboravićete na kupovni
IDEALAN je bilo kao namaz ili kao krem za deserte.
20. 05. 2025. u 11:00

SAVRŠENI RUČAK: Rebarca glazirana medom, sa pekarskim krompirom
REBARCA glazirana medom sa pekarskim krompirom se lepe za prste i samo odvajaju od kosti, a pekarski krompir je hrskav i savršeno kuvan iznutra.
20. 05. 2025. u 09:00
Komentari (0)