DA IZGLEDA KAO DA STE GA TEK ZAMESILI: Uz ovaj trik iskusnih domaćica, vaše testo će biti mekano čak 3 dana

Новости онлине

29. 03. 2025. u 14:30

Nema ništa lepše od domaće pite, peciva ili hleba. Mnogi vole sveže, vruće testo koje kada se ispeče zamiriše cela kuća.

ДА ИЗГЛЕДА КАО ДА СТЕ ГА ТЕК ЗАМЕСИЛИ: Уз овај трик искусних домаћица, ваше тесто ће бити мекано чак 3 дана

Foto: Shutterstock

Ali, dešava se da nakon nekog vremena to pecivo ne bude više mekano i ukusno, nego ustajalo. Međutim, više ne morate da brinete, jer postoji jedan trik sastojak koje iskusne domaćice dodaju u testo kako bi ono moglo da se jede i do 2-3 dana.

Ovaj sastojak možete da dodate i u testo za pite, hleb, lepinje... Nije bitno da li pržite, pečete ili kuvate provereno radi za sve metode obrade testa.

Taj fenomenalni trik sastojak ne košta puno, a skoro svi ga već imaju kod kuće. U pitanju je skrob.

Testo će biti ukusnije i mekše, a sve što treba da uradite je da ga dodate u brašno. Za četiri šolje brašna dovoljna je jedna kašika skroba.

(still)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MOGLO BI UMRETI 4.500 LJUDI Ova zemlja je najugroženija na Zapadnom Balkanu, hitan sastanak u SZO zbog vrućina u Evropi

"MOGLO BI UMRETI 4.500 LjUDI" Ova zemlja je najugroženija na Zapadnom Balkanu, hitan sastanak u SZO zbog vrućina u Evropi

JUŽNA Evropa suočava se sa žestokim toplotnim talasom - temperature prelaze 40 stepeni Celzijusa, a u španskoj pokrajini Uelva izmereno je rekordnih 46 stepeni, što je najviša junska temperatura u istoriji zemlje. Istovremeno, Italija, Grčka, Portugalija i Zapadni Balkan takođe beleže rekordne vrućine, praćene šumskim požarima i ljudskim žrtvama.

01. 07. 2025. u 11:45

Komentari (0)

SPRSKO - BRAZILSKI GENI UČINILI SVOJE: Ovako danas izgleda ćerka Marka Jarića i Adrijane Lime! (FOTO)