DVA SASTOJKA KOJA SLATKI KUPUS ČINE DALEKO UKUSNIJIM: Pomažu da se sos zgusne i neutrališu neprijatne mirise
Kako biste ga pripremili potrebne su vam jeftini sastojci, a ovo jelo na kašiku mnogi vole. Ipak, kupus dok se kuva ima specifičan miris i obično se dodaje klinčić kako bi se on ublažio. Ali, postoje još dve namirnice koje vam mogu pomoći.

Foto: Shutterstock
Prezle
Prezle malo neutrališu miris slatkog kupusa, pa slobodno dodajte jednu kašičicu u šerpu. Nemojte da preterujete, a prezle će vam pomoći da se i sos malo zgusne.
Mleko
Mleko neutrališe svaku neprijatnu aromu, ali zahvaljujući njemu kupus postaje mekši. Za pola kilograma kupusa potrebno je pola šolje mleka.
(still)
Preporučujemo

TRIK ZA NAJUKUSNIJU PRŽENU RIBU: Spremljena na ovaj način biće veoma ukusna i manje masna
08. 03. 2025. u 16:00Jovana Vasić

NEMATE ULjA KOD KUĆE, NEMA PROBLEMA: Ove namirnice mogu da zamene zejtin u pripremi hrane
10. 02. 2025. u 16:00Novosti online

TRIK ZLATA VREDAN: Odledite meso ili drugu namirnicu za rekordnih 10 minuta
26. 12. 2024. u 15:30Novosti online

UMRO SRPSKI PEVAČ: Proslavio se u poznatom takmičenju
DANAS je preminuo pevač Branislav Banda, čuveni poštar iz takmičenja „Nikad nije kasno“.
21. 05. 2025. u 16:24

INCIDENT U DRUGOM KRUGU IZBORA U RUMUNIJI: Policija izvela predsedničkog kandidata sa biračkog mesta (VIDEO)
RUMUNSKI predsednički kandidat i lider nacionalističke stranke Alijansa za ujedinjenje Rumuna Đorđe Simion i favorit na prošlogodišnjim poništenim izborima, Kalin Đorđesku, policija je izvela sa biračkog mesta u Mogošoaji (predgrađu Bukurešta).
18. 05. 2025. u 09:54

HRVAT NA UDARU ZBOG IZJAVA: "Ukrajincima si dao otrovnu tortu, treba da te je sramota"
NA INTERNETU ne prestaju komentari na račun Marka Bošnjaka, a sve zbog njegovih izjava posle Evrovizije, na kojoj je pevač ove godine predstavljao Hrvatsku. Ranije su se na X-u pojavile optužbe da je vređao druge takmičare i da je tvrdio da Ukrajina ne treba da se takmiči na Evroviziji. Marko se ubrzo oglasio na Instagramu i sve objasnio.
21. 05. 2025. u 08:48
Komentari (0)