ŠAMPINjONI mogu biti kompletan obrok ako ih spremite na ovaj način, a posluženi uz palentu predstavljaju pravi specijalitet.
Povezane vesti

KO BI REKAO DA JE SA PEČURKAMA: Burger bez mesa, sočan i neodoljivog ukusa
Malo ljutkast i mnogo ukusan, ovaj burger je odlična zamena za "pravi", kada vam dosadi meso.
26. 04. 2025. u 10:00

MEKSIČKE LAZANJE: Bogato i izdašno jelo savršenog ukusa
Meksičke lazanje sa kukuruzom su najbolji recept za lazanje.
23. 04. 2025. u 16:00

SAMO ZA PRAVE GURMANE: Gulaš sa pečurkama
Kad zamiriše slaninica odmah vam pođe voda na usta, a još kad je dodate u gulaš sa šampinjonima, uh, nema toga ko će mu odoleti!
09. 04. 2025. u 08:30

RECEPT ZA UKUSAN LAGANI OBROK: Pasta primavera, osvaja na prvi zalogaj
Pasta primavera za prve prolećne dane je puna povrća, a možete da je prilagođavate svom ukusu i željama.
05. 04. 2025. u 10:00

MUSAKA SA PRAZILUKOM I PEČURKAMA: Probajte nešto drugačije, brzo i ukusno
Za promenu probajte staro dobro jelo na drugačiji način.
03. 04. 2025. u 08:30
Najnovije iz rubrike

SAVRŠENA ZDRAVA POSLASTICA: Brze mini palačinke
DANAS sa vama delimo ideju za brzi i zdraviji doručak – mini palačinke sa pahuljicama.
04. 07. 2025. u 19:00

POTPUNO DRUGAČIJE OD "OBIČNIH": Sarmice od mladog kupusa
ODLIČAN su izbor za letnje dane jer nisu teške za varenje a lako se i brzo prave.
04. 07. 2025. u 16:00

BRUSKETE OD AVOKADA: Ukusni kanapei za sve prilike
TRAŽITE idealan grickalicu koja je jednostavna, osvežavajuća i puna ukusa? Bruskete od avokada su baš to – zdravi, kremasti i laki za pripremu, odlični za žurke, porodične ručkove ili kao laka užina. Uz samo nekoliko sastojaka, imate kanape koji će svima privući pažnju i okusiti svaku priliku!
04. 07. 2025. u 13:00

IZGLEDA KAO DA STE GA KUPILI U NAJBOLJOJ POSLASTIČARNICI: Osvežavajući letnji kolač
NIKO neće verovati da ste sami napravili ovaj kolač.
04. 07. 2025. u 12:49

NEVEROVATNO SLASNA I UKUSNA: Proja sa čvarcima
ZA sve ljubitelje čvaraka, ovo je prava poslastica, jer kad se nađu u proji dobije se fenomenalan spoj ukusa!
04. 07. 2025. u 10:00
Komentari (0)