NAŠ PREDLOG ZA DANAŠNJI RUČAK: Posne pohovane tikvice iz rerne
26. 08. 2023. u 07:00
UŽIVAĆETE uz ovu verziju pohovanih tikvica pripremljenih na mnogo zdraviji način, sa dosta manje ulja.
Povezane vesti
PEČENI BAKALAR SA KROMPIROM: Recept za zlatno pečenu ribu koja se topi u ustima
OVO mediteransko jelo spaja nežan, rastaljeni bakalar, mirisni krompir i masline u savršenoj kombinaciji ukusa. Jednostavno se priprema, zdravo je i odličan izbor za brz ručak ili laganu večeru.
18. 11. 2025. u 17:30
POSNA DINSTANA BORANIJA SA PARADAJZOM: Tradicionalno jelo za svaku trpezu
U NASTAVKU vam donosimo jednostavan recept koji će vam omogućiti da za svega pola sata pripremite aromatičnu i toplu boraniju sa paradajzom, savršenu za sve ljubitelje tradicionalne kuhinje.
23. 11. 2025. u 11:00
Najnovije iz rubrike
POSNA BAJADERA: Ovaj recept će postati centar svake trpeze (VIDEO)
BAJADERA ima i svoju posnu verziju.
22. 12. 2025. u 13:00
RECEPT ZA MAĐARSKE PRŽENICE: Po jednom sastojku se razlikuju od naših, a on potpuno menja ukus
DA li ste nekada jeli mađarske prženice?
22. 12. 2025. u 08:45
UKUSNA SUPA SA KUSKUSOM I ĆURETINOM: Brzo, hranljivo i aromatično
Ova supa kombinuje nežno ćureće meso, aromatično povrće i kuskus ili rezance u jedan ukusan i hranljiv obrok. Pogodna je za brzi ručak ili večeru, a lagano kuvanje omogućava da sve arome dođu do punog izražaja.
21. 12. 2025. u 21:07
RECEPT ZA POSNE LAZANJE: Napravite preukusan obrok, idealan za porodični ručak ili večeru
SOČNE , slojevite i prepune ukusa, posne lazanje su idealno rešenje za svaki posni ručak ili večeru.
21. 12. 2025. u 19:00
ČUVENI RECEPT STARE JUGE: Vodena torta ponovo osvaja Balkan
NEKADA davno, u skoro svakoj svesci sa receptima, prvo mesto zauzimala je ova poslastica.
21. 12. 2025. u 18:43
Komentari (0)