BIĆE SKUVAN ZA 45 MINUTA: Stavite samo jedan tajni sastojak u pasulj
26. 12. 2023. u 20:00
SAMO iskusni znaju za ovaj trik, a vreme je da ga i vi primenite.
Povezane vesti
BOGATOG UKUSA I SOČAN: Kao u Grčkoj - zapečeni pasulj sa paradajzom, blitvom i origanom, ručak na malo drugačiji način
ZAPEČENI pasulj se na grčki način pravi sa paradajzom, blitvom i origanom, te je vrlo bogatog ukusa i sočan.
01. 11. 2024. u 09:00
Najnovije iz rubrike
ČOKOLADNI MAFINI: Pripremite omiljeni slatkiš za sve generacije
Ovaj recept za čokoladne mafine je veoma jednostavan i sama priprema traje jako kratko.
27. 12. 2024. u 11:00
SVINJSKI VRAT SA KAJMAKOM I PAPRIKAMA: Držaće vas dugo sitim, a sjajan je predlog i za svečanu trpezu
Sočni specijalitet koji ćete obožavati, meso se lepi za prste.
27. 12. 2024. u 09:00Novosti online
MEKANE POSNE LEPINJE: Domaći recept koji će vas oduševiti (VIDEO)
Domaća lepinja sa sojinim mlekom, posna, meka i savršena za doručak.
27. 12. 2024. u 07:00Novosti online
TRIK ZLATA VREDAN: Odledite meso ili drugu namirnicu za rekordnih 10 minuta
Davno zaboravljeni trik kako da odmrznete meso za samo deset minuta.
26. 12. 2024. u 15:30Novosti online
ČUVENI BELGIJSKI VAFLI SA RUMOM: Neodoljiv praznični kolač koji donosi sreću u Novoj godini
Belgijski vafli sa rumom su idealan novogodišnji desert sa kojim ćete da prizovete sreću i slatke trenutke.
26. 12. 2024. u 13:00
Komentari (0)