KARAĐORĐEVA ŠNICLA: Svi je volimo, a evo kako se pravi
04. 05. 2024. u 07:00
Svaki zalogaj je gurmanski doživljaj, čisto uživanje.
Najnovije iz rubrike
PEČENA GOVEDINA SA KROMPIROM U SOSU: Klasik koji miriše na domaću kuhinju
Meko meso koje se samo raspada, bogat sos koji se krčka na tihoj vatri i savršeno rumeni krompir. Donosimo vam proveren recept koji garantuje fantastičan ukus i miris koji ispunjava ceo dom.
17. 11. 2025. u 09:57
PALAČINKE OD KINOE PUNJENE SIROM: Zasitne, zdrave i bez glutena
PALAČINKE od kinoe sa sirom savršeno kombinuju proteine, povrće i kremasti fil. Lagane za pripremu, idealne za ručak, užinu ili večeru, a kuvanje u tiganju ih čini hrskavim i ukusnim.
17. 11. 2025. u 09:00
KAKO DA VAM SE SARMA NE RASPADA TOKOM KUVANJA: Tajni sastojak po receptu naših baka pravi razliku i garantuje savršen ukus
SARMA se ne raspada tokom kuvanja pomoću tajnih trikova koje su znale naše bake, a tiču se pripreme fila i listova za sarmu.
16. 11. 2025. u 22:02
SLANI ZALOGAJČIĆI SA PANČETOM I KAČKAVALJEM: Recept za hrskavo pecivo
AKO tražite jednostavno, brzo i neodoljivo ukusno predjelo koje uvek ostavlja utisak – slani zalogajčići sa pančetom i kačkavaljem su pravi izbor.
16. 11. 2025. u 07:00
BELI EGIPAT ZA SVE SVEČANE PRILIKE: Kremasta poslastica koja se topi u ustima
SVI će vam tražiti dodatno parče.
15. 11. 2025. u 22:28
Komentari (0)