SATARAŠ SA TIKVICAMA: Isprobajte tradicionalno jelo na malo drugačiji način
23. 05. 2024. u 17:30
SATARAŠ je starinsko jelo koje se pravi od par jeftinih sastojaka.
Povezane vesti
POHOVANE SARMICE OD TIKVICA: Ovo je recept koji žele sve domaćice, a prave se lako (VIDEO)
Svi vole sarme, bilo da su od zelja ili kiselog kupusa, ali ove neobične od tikvica će vas oduševiti na prvi zalogaj. Tikvice ispohujte, a zatim ih napunite osvežavajućim nadevom i urolajte. Nikad lakša priprema, a ukus očaravajući.
02. 12. 2024. u 12:23
SAVRŠEN PREDLOG ZA DANAŠNJI RUČAK: Teletina u sosu od cvekle
Što se duže sprema, to je ukusnija.
26. 11. 2024. u 09:00
OVO JELO ĆE OBOŽAVATI I NAJVEĆI IZBIRLJIVCI: Recept za zapečenu boraniju sa piletinom
ODLIČAN ručak iz rerne koji će da oduševi celu porodicu.
15. 11. 2024. u 09:00
SPREMITE SAVRŠENU BEČKU ŠNICLU: Hrskava spolja, mekana iznutra, a ukus kao iz najboljih austrijskih restorana
Svako ko je ikada probao originalnu bečku šniclu zna da je ovo jelo posebno.
09. 11. 2024. u 10:00
BOGATOG UKUSA I SOČAN: Kao u Grčkoj - zapečeni pasulj sa paradajzom, blitvom i origanom, ručak na malo drugačiji način
ZAPEČENI pasulj se na grčki način pravi sa paradajzom, blitvom i origanom, te je vrlo bogatog ukusa i sočan.
01. 11. 2024. u 09:00
Najnovije iz rubrike
LAGANA I KREMASTA: Puslica torta, starinska poslastica sa kojom nema greške
Puslica torta se pravi u slojevima, vrlo je dekorativna i topi se u ustima.
13. 01. 2025. u 13:00Novosti online
PIKANTNA SALATA OD PEČENOG KUKURUZA: Tako jednostavna, a neodoljivo ukusna
Ova salata se veoma lako priprema, što čini još veće zadovoljstvo u njenom užitku.
13. 01. 2025. u 11:00Novosti online
NE BACAJTE STARI HLEB: Napravite francuski tost
Oduševite ukućane za doručak ovim ukusnim jelom.
13. 01. 2025. u 09:00Novosti online
DA SUTRA BUDU NA TRPEZI: Vasilice sa medom - Slatko pecivo koje se tradicionalno pravi za Mali Božić
Vasilice su slatko pecivo koji se kod nas služi na Mali Božić.
13. 01. 2025. u 07:00Novosti online
KOLIKO KVASCA IDE NA KILOGRAM BRAŠNA: Da vam svako testo savršeno naraste
Mnoge žene, posebno one koje nemaju puno iskustva u kuhinji muči pitanje koliko je potrebno staviti kvasca u testo kada želimo nešto da napravimo.
12. 01. 2025. u 15:00Novosti online
Komentari (0)