POČEO je Petrovdanski post, pa je idealno vreme da isprobate recepte za ribu.
Povezane vesti
![VRHUNSKA POSNA PUNJENA PAPRIKA: Lepša i ukusnija nego sa mesom VRHUNSKA POSNA PUNJENA PAPRIKA: Lepša i ukusnija nego sa mesom](/data/images/2023-03-12/328911_profimedia-0318803040_kf.jpg?time=1714319210)
VRHUNSKA POSNA PUNJENA PAPRIKA: Lepša i ukusnija nego sa mesom
Bogate ukusima, a hranljive, odličan su predlog za dnevni meni.
29. 04. 2024. u 11:00
![ISPROBAJTE FANUROPITU: Jednostavni grčki posni kolač ISPROBAJTE FANUROPITU: Jednostavni grčki posni kolač](/data/images/2024-07-01/502401_shutterstock-grcki-kolac_kf.jpg?time=1719899993)
ISPROBAJTE FANUROPITU: Jednostavni grčki posni kolač
KOLAČ fanuropitu često prave Grci u čast Svetog Fanurija.
02. 07. 2024. u 07:00
![SAVRŠENO LETNJE JELO: Musaka od povrća i sira, izgleda fantastično, a i ukus će vas raspametiti SAVRŠENO LETNJE JELO: Musaka od povrća i sira, izgleda fantastično, a i ukus će vas raspametiti](/data/images/2024-06-28/501518_shutterstock-musaka-od-povrca-i-sira_kf.jpg?time=1719710511)
SAVRŠENO LETNJE JELO: Musaka od povrća i sira, izgleda fantastično, a i ukus će vas raspametiti
Ukoliko nemate ideju za današnji ručak, ovo je idealan recept koji će oduševiti celu porodicu.
30. 06. 2024. u 07:00
![ĆEVAPI PEČENI U RERNI: Ne treba vam roštilj, prave se bez muke, a imaju fantastičan ukus zbog preliva ĆEVAPI PEČENI U RERNI: Ne treba vam roštilj, prave se bez muke, a imaju fantastičan ukus zbog preliva](/data/images/2024-04-29/477918_shutterstock-2228435805_kf.jpg?time=1719564052)
ĆEVAPI PEČENI U RERNI: Ne treba vam roštilj, prave se bez muke, a imaju fantastičan ukus zbog preliva
KADA se pomene roštilj, većina ljudi pomisli na - ćevape.
28. 06. 2024. u 10:00
![PIJANE ĆUFTE SA MLADIM KROMPIRIĆIMA: Ovo je ručak kojeg se retki sećaju, ali ukus je toliko lep da ćete ga spremati često PIJANE ĆUFTE SA MLADIM KROMPIRIĆIMA: Ovo je ručak kojeg se retki sećaju, ali ukus je toliko lep da ćete ga spremati često](/data/images/2024-06-26/500773_shutterstock-cufte-sa-krompirom_kf.jpg?time=1719476178)
PIJANE ĆUFTE SA MLADIM KROMPIRIĆIMA: Ovo je ručak kojeg se retki sećaju, ali ukus je toliko lep da ćete ga spremati često
Sočan i ukusan ručak.
27. 06. 2024. u 10:00
Najnovije iz rubrike
![AFOGATO: Ledena kafa idealna je za vrele dane, a afogato verziji sa amaretom malo ko će da odoli AFOGATO: Ledena kafa idealna je za vrele dane, a afogato verziji sa amaretom malo ko će da odoli](/data/images/2024-07-08/504974_shutterstock-afogato-kafa_kf.jpg?time=1720469812)
AFOGATO: Ledena kafa idealna je za vrele dane, a afogato verziji sa amaretom malo ko će da odoli
Iako je afogato kafa jednostavna za pripremu, mnogi ne znaju kako da je naprave. Potrebni su vam espreso, sladoled od vanile, amareto.
08. 07. 2024. u 22:16
![PREUKUSAN I IZDAŠAN RUČAK ZA CELU PORODICU: Starinski gulaš sa govedinom i šampinjonima PREUKUSAN I IZDAŠAN RUČAK ZA CELU PORODICU: Starinski gulaš sa govedinom i šampinjonima](/data/images/2024-07-08/504783_shutterstock-gulas-od-govedine-i-sampinjona_kf.jpg?time=1720447358)
PREUKUSAN I IZDAŠAN RUČAK ZA CELU PORODICU: Starinski gulaš sa govedinom i šampinjonima
Jedan od klasičnih recepata za starinski gulaš sa govedinom i šampinjonima donosi uživanje u mekanom mesu koje se samo razdvaja i odlično se kombinuje sa testeninom.
08. 07. 2024. u 16:00
![OBROK SALATA OD MLADOG KROMPIRA I SLANINE: Nećete moći da joj odolite OBROK SALATA OD MLADOG KROMPIRA I SLANINE: Nećete moći da joj odolite](/data/images/2024-07-08/504722_shutterstock-krompir-salata-sa-slaninom_kf.jpg?time=1720445342)
OBROK SALATA OD MLADOG KROMPIRA I SLANINE: Nećete moći da joj odolite
Obrok salata od mladog krompira i slanine se servira topla, uz dodatak maslinovog ulja i majoneza.
08. 07. 2024. u 15:00
![BAKLAVA SA ORASIMA I BADEMIMA: Recept za tradicionalnu poslasticu koju svi obožavaju BAKLAVA SA ORASIMA I BADEMIMA: Recept za tradicionalnu poslasticu koju svi obožavaju](/data/images/2024-03-05/459465_shutterstock-2259750617_kf.jpg?time=1720441726)
BAKLAVA SA ORASIMA I BADEMIMA: Recept za tradicionalnu poslasticu koju svi obožavaju
Sočna, slatka, neodoljiva baklava sa orasima i bademima.
08. 07. 2024. u 14:00
![TRIK KOJI UVEK UPALI: Ispržite pirinač poput profesionalca TRIK KOJI UVEK UPALI: Ispržite pirinač poput profesionalca](/data/images/2024-06-12/495660_shutterstock-2429570301_kf.jpg?time=1720438239)
TRIK KOJI UVEK "UPALI": Ispržite pirinač poput profesionalca
Jedna od najvažnijih stvari kod prženja pirinča je to da ga pre termičke obrade dobro operete tekućom, hladnom vodom, da biste sa njega uklonili skrob koji ga čini „lepljivim“.
08. 07. 2024. u 13:00
Komentari (0)