SPREMITE SKUŠU NA DRUGAČIJI NAČIN: Odličan predlog za posni ručak
02. 07. 2024. u 10:00
POČEO je Petrovdanski post, pa je idealno vreme da isprobate recepte za ribu.
Povezane vesti
PO ORIGINALNOM RECEPTU SA HILANDARA: Posna žito musaka, sočna i fenomenalna
Recept koji se koristi i kad nije post.
02. 01. 2025. u 07:00Novosti online
UKUSAN I ZASITAN OBROK ZA BADNJI DAN: Posni paprikaš od sočiva, jelo na kašiku koje prija svima
Posni paprikaš od crvenog sočiva je jelo na kašiku koje će prijati svima.
06. 01. 2025. u 09:00Novosti online
POSNE PUNJENE TIKVICE: Sočne i slasne, nećete ni primetiti da nedostaje meso
Ovaj recept za punjene tikvice sa pirinčem i povrćem je ukusan, zdrav i savršen za posne dane!
30. 12. 2024. u 07:00Novosti online
UŽIVAJTE U ČAROBNOM UKUSU: Rižoto sa morskim plodovima
Impresionirajte svoje ukućane i u ovim posnim danima i pripremite im ovo ukusno i jednostavno jelo koje će obožavati.
21. 12. 2024. u 13:00
SUPER IDEJA ZA RUČAK: Ukusna pohovana riba, ali posna
Napravite najukusniji ručak od ribe.
20. 12. 2024. u 09:00
Najnovije iz rubrike
ŽERBO ROLAT: Jedan od onih starinskih neodoljivih poslastica kojima je teško odoleti
Uživajte u omiljenoj poslastici neodoljivog ukusa.
12. 01. 2025. u 11:00Novosti online
ZA OVAJ RUČAK BIĆE VAM POTREBNO 15 MINUTA: Taljatele sa slaninom
Sočno i slasno jelo raspametiće i one izbirljive.
12. 01. 2025. u 09:00Novosti online
HRSKAVA PITA SA KROMPIROM I SPANAĆEM: Idealan doručak koji se brzo sprema
Pita sa krompirom i spanaćem inspirisana je grčkom spanakopitom. Lagana je i odozgo hrskava zbog testa za pite.
12. 01. 2025. u 07:00Novosti online
SPOLJA HRSKAVA, IZNUTRA NEODOLJIVO KREMASTA: Zimska biskvit torta (VIDEO)
Nerealno je ukusna i lepa, a najbolje od svega je to što je priprema jednostavna i pečena je za samo 20 minuta.
11. 01. 2025. u 15:00Novosti online
RECEPT ZA SALATU OD KISELOG KUPUSA: Dva sastojka joj daju poseban ukus
Salata od kiselog kupusa se lako pravi, a odlično se slaže uz mnoga jela. Beli luk i lovor daju ovoj salati poseban ukus.
11. 01. 2025. u 13:00
Komentari (0)