MUSAKA OD PARADAJZA: Ukusan i brz ručak sa kojim nema greške
Ova malo drugačija musaka će vas oduševiti.

Foto: Profimedia
Sastojci:
- 1 kg paradajza
- 1/2 kg mlevenog mesa
- 1 glavica crnog luka
- dva čena belog luka
- 1 jaje
- 1 kiselo mleko
- malo mleka
- so, biber
Priprema:
1. Na ulju propržiti sitno iseckan crni i beli luk. Dodati mleveno meso i takođe ga malo propržiti. Sve posoliti i pobiberiti.
2. Paradajz iseći na kolutove.
3. Manju tepsiju podmazati, na dno poređati paradajz, a preko njega mleveno meso, i tako naizmenično dok se sva masa ne potroši. U završnom redu treba da bude paradajz.
4. Posebno umutiti jaje, malo soli, mleko i kiselo mleko, time preliti musaku i staviti da se peče na temperaturi od 180 stepeni oko četrdeset minuta.
Preporučujemo

"POJEDOH SE ŽIV, IZLUDE ME TO" Vučić o otvaranju auto-puta do Požege: To su već foliranja i glupiranja, krajnji rok do ponedeljka
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić govorio je iz Čačka o otvaranju auto-puta do Požege.
03. 07. 2025. u 11:49

"MOGLO BI UMRETI 4.500 LjUDI" Ova zemlja je najugroženija na Zapadnom Balkanu, hitan sastanak u SZO zbog vrućina u Evropi
JUŽNA Evropa suočava se sa žestokim toplotnim talasom - temperature prelaze 40 stepeni Celzijusa, a u španskoj pokrajini Uelva izmereno je rekordnih 46 stepeni, što je najviša junska temperatura u istoriji zemlje. Istovremeno, Italija, Grčka, Portugalija i Zapadni Balkan takođe beleže rekordne vrućine, praćene šumskim požarima i ljudskim žrtvama.
01. 07. 2025. u 11:45

TO JE GLAVNI IZVOR PRIHODA: Evo čega Toni nije hteo da se odrekne nakon razvoda od Dragane
DRAGANA je ostala vlasnica televizije i dvorca u Beču.
03. 07. 2025. u 08:04
Komentari (0)