Kobasice pripremljene na ovaj način su vrlo jeftin obrok koji će oduševiti sve štedljive domaćice, a pravi se od samo pet sastojaka.
Povezane vesti
DINSTANI SVINJSKI BUT: Gurmanski zalogaji kojima nećete odoleti
Dinstani svinjski but sa soja sosom na tajvanski način.
24. 09. 2024. u 18:11
MALO VREMENA ĆE VAM BITI POTREBNO DA NAPRAVITE SAVRŠEN RUČAK: Pržena boranija sa piletinom
Pržena boranija sa piletinom je lepo začinjena i savršeno ide uz pirinač.
23. 09. 2024. u 11:30
IDEJA ZA RUČAK: Spremite vegetarijanski "stir fraj"
Možete da ga napravite za 15 minuta ili manje i poslužite sa smeđim pirinčem ili nudlama. Recept za ovo jednostavno, ali i egzotično jelo sa indijskim orasima, puno je ukusa.
08. 08. 2024. u 13:00
SAVRŠEN PREDLOG ZA RUČAK: Pasulj sa kobasicom zapečen u rerni
Malo pasulja, luka, začini i kobasice po izboru, biće dovoljne da napravite ovo sjajno jelo.
26. 07. 2024. u 11:41
Najnovije iz rubrike
PUDING OD HLEBA: Napravite jedinstveni puding koji će vas oboriti s nogu
Nesvakidašnji recept za puding od hleba savršen je za užinu ili večeru i probudiće sva vaša čula. Jednostavno se pravi, a lagan je i ukusan.
09. 10. 2024. u 11:09
ISPROBAJTE RECEPT ZA DOMAĆE BUHTLE: Nakon serviranja će nestati u tren oka
Buhtle su jedna od naših omiljenih poslastica od kvasnog testa, ne samo zato što su neodoljivo ukusne, već i zato što se lako spremaju.
08. 10. 2024. u 15:00
KREMASTA SALATA SA PILETINOM I SUVIM ŠLJIVAMA: Idealna je za slavsku ili prazničnu trpezu i gotova za samo 15 minuta!
Kremasta slavska salata sa suvim šljivama i orasima donosi savršen spoj bogatih ukusa i raskošne teksture, idealna za posebne prilike. Bilo da je poslužite kao predjelo ili kao prilog, ova salata će sigurno oduševiti vaše goste.
08. 10. 2024. u 14:00
DOMAĆI SOK OD CVEKLE: Savršen napitak za detoks koji će preporoditi vaš organizam
Napravite domaći sok od cvekle koji je odličan za krvnu sliku i celokupno zdravlje. Najčešće se cvekla konzumira i u obliku soka, koji nije posebno popularan među decom, a ako ga pripremite ovako, popiće sve do poslednje kapi.
08. 10. 2024. u 13:14
AJVAR OD ZELENOG PARADAJZA: Bolji i ukusniji od svake druge zimnice
Ajvar od zelenog paradajza ide uz sva jela, pogotovo pečenja, može iznenađujuće dugo da traje. Posle otvaranja najbolje je da teglu držite u frižideru.
08. 10. 2024. u 13:00
Komentari (0)