KREMASTI PILEĆI GULAŠ: Savršen ručak za celu porodicu
23. 12. 2024. u 11:00
Pileći gulaš prepun povrća, začinjen je i dopunjen pavlakom za kuvanje. Obavezno probajte ovaj recept za pravljenje pilećeg gulaša ako niste do sada imali priliku da probate.
Povezane vesti
NEOPISIVO DOBAR RUČAK: Piletina sa kikirikijem i pirinčem
Piletina sa kikirikijem i pirinčem je lagano jelo u azijskom stilu, savršeno uklopljenih ukusa.
23. 12. 2024. u 11:49Novosti online
RECEPT ZA ČIKEN NAGETS: Još hrskaviji nego u restoranima brze hrane
Pileći medaljoni ili kako ih svi popularno nazivamo čiken nagetsi savršen je način da obradujete ukućane za ručak. Pored toga što se veoma brzo prave, ovakav recept omiljen je upravo zbog toga što meso ostaje sočno iznutra a zadržava zlatnu i hrskavu koricu spolja.
22. 12. 2024. u 09:00
OVO JELO ĆE OBOŽAVATI I NAJVEĆI IZBIRLJIVCI: Recept za zapečenu boraniju sa piletinom
ODLIČAN ručak iz rerne koji će da oduševi celu porodicu.
15. 11. 2024. u 09:00
HRSKAVO I SOČNO, PRSTE DA POLIŽETE: Pileće belo meso punjeno sirom i majčinom dušicom, savršeno za nedeljni ručak
NEDELjA je dan kada je obično porodica na okupu, pa je to idealna prilika da se za ručak spremi nešto posebno ukusno.
20. 10. 2024. u 07:00
PREDLOG ZA DANAŠNJI RUČAK: Ajmokac sa piletinom i spanaćem
Ajmokac je brzo i jednostavno jelo koje će vas vratiti u detinjstvo i bakinu kuhinju. Postoje različite varijante recepta, a mi vam danas predlažemo ovaj sa spanaćem.
07. 10. 2024. u 07:00
Najnovije iz rubrike
RECEPT ZA NAJLEPŠE PRAZNIČNE KEKSIĆE: Ukusniji su od kupovnih, a pripremaju se brzo i lako
Njihova savršena tekstura, miris vanile i maslaca, kao i mogućnost ukrašavanja po želji, oduševiće i vas i vaše goste.
24. 12. 2024. u 15:00
MISLITE NA NOVU GODINU I BOŽIĆ: Torta od mesa - Savršeno predjelo za svečanu trpezu
Ovu slanu poslasticu ništa ne može da nadmaši na prazničnoj trpezi, uživajte u super kombinaciji ukusa.
24. 12. 2024. u 13:00Novosti online
PESAK TORTA - DOSTOJNA SVAKE PRAZNIČNE TRPEZE: Slatka i neodoljiva, a sprema se brzo, lako i bez pečenja
Pesak torta, savršenstvo ukusa koje se ne peče i pravi se jednostavno i brzo.
24. 12. 2024. u 11:00Novosti online
ZAPEČENI PASULJ SA SLANINOM U PARADAJZ SOSU: Omiljeno jelo pravih gurmana
Zapečeni pasulj sa slaninom u paradajz sosu je pravo domaćinsko jelo od koga će zamirisati kuća, a svi će ga rado pojesti.
24. 12. 2024. u 09:00Novosti online
POSNA GRČKA PITA SA MASLINAMA: Nema sočnije i ukusnije, a pravi se veoma jednostavno
Recept za eliopitu, neobično grčko predjelo koje se pravi veoma jednostavno, a ukus i izgled obaraju s nogu.
24. 12. 2024. u 07:00Novosti online
Komentari (0)