OVO MORATE DA PROBATE: Pečeni karfiol u kremastom sosu sa sirom i belim lukom
23. 01. 2025. u 07:00
Pečeni karfiol nikad nije bio ukusniji.
Povezane vesti

NAJBOLJI RECEPT: Ukusna i hrskava pileća krilca sa sirom i belim lukom
Hrskava pileća krilca sa sirom i belim lukom se lepe za prste, pravi su delikates.
22. 03. 2025. u 11:30

MAKARONE SA SIROM: Brz ručak kome niko ne može da odoli
Ovaj recept je jednostavan, a obožavaju ga svi.
27. 03. 2025. u 08:30

TIKVICE ZAPEČENE SA SIROM U BEŠAMEL SOSU: Savršen lagani ručak koji se brzo sprema
Sočne tikvice zapečene sa sirom u bešamel sosu su savršeno vegetarijansko i lagano jelo u kome ćete rado uživati.
24. 02. 2025. u 09:00Jovana Vasić

MALO DRUGAČIJE PUNJENE PAPRIKE IZ RERNE: Recept koji morate isprobati
Bila bi prava šteta da zima prođe bez barem jednih domaćih punjenih paprika. Sveže paprike, slanina i siru su recept za uspeh.
20. 02. 2025. u 11:01Jovana Vasić

PEČENI KARFIOL S PESTO SOSOM OD RUKOLE I ORAHA: Zdrav ručak po receptu nutricioniste
VREME pripreme je oko 40 minuta, a količina dovoljna za 4-6 porcija.
05. 02. 2025. u 11:00
Najnovije iz rubrike

HRSKAVE HEROVKE: Recept za najlepši starinski slovački kolač od 2 sastojka
Herovke su tradicionalni slovački kolači koji se pripremaju od jednostavnih sastojaka poput žumanaca i brašna.
15. 04. 2025. u 16:00

PITA OD TIKVICA: Jednostavan i ukusan recept za svaku priliku
Pita sa tikvicama se lako pravi i vrlo je sočna, idealna za bilo koji obrok.
15. 04. 2025. u 14:30

TURSKI KOH: Kolač za pauzu uz kafu i uživanje, sočan i pun čokolade i oraha - jednostavno savršen (VIDEO)
Turski koh je jedan od najsočnijih kolača koji ćete probati i zato je mnogima jedan od omiljenih.
15. 04. 2025. u 13:00

KREMASTA SALATA SA PILETINOM I SLANINOM: Idealna za prazničnu trpezu
Probajte ovo kremasto savršenstvo, oduševiće vas.
15. 04. 2025. u 11:30

OFARBAJTE JAJA SODOM BIKARBONOM: Potpuno prirodan način za najlepše boje (VIDEO)
Bojenje uskršnjih jaja uvek je radost, ali kada ste u trci s vremenom, šaranje sodom bikarbonom će najbrže "ići".
15. 04. 2025. u 10:00
Komentari (0)