RIBLJI PAPRIKAŠ: Posno jelo bogatog ukusa
04. 03. 2025. u 09:00
Prava gozba, a posna.
Najnovije iz rubrike

KREMAST I SOČAN, ZA SVE PRILIKE: Lažni čizkejk
BRZINSKI desert koji se topi u ustima, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
28. 07. 2025. u 20:14

I DUPLA MERA ĆE BITI MALO: Recept za domaće kiflice
DOMAĆE kiflice se prave po najboljem starom bakinom receptu.
28. 07. 2025. u 09:52

OVAKVE PRAVE SAMO NAJBOLJI PEKARI Najmekše pancerote koje se tope u ustima
MIRIS prženog testa, topljeni sir koji se razvlači, i paradajz sos koji obogaćuje svaki zalogaj.
28. 07. 2025. u 09:35

ZDRAV OBROK ZA SVAKI DAN U OBLIKU SUFLEA: Zapečena pileća džigerica iz rerne
LAGANI, pečeni sufle sa pilećom džigericom, povrćem i blagim začinima prava je promena u odnosu na klasične džigerice na tiganju – mekan je, pun ukusa i idealan za posluženje toplog ili hladnog.
27. 07. 2025. u 07:00

LAGAN I KREMAST PRILOG: Pire od tikvica i krompira
KAD tikvice preplave pijace, a krompir čeka da se iskoristi – ovaj pire spaja sve što leto traži: lakoću, kremastu teksturu i osvežavajuć ukus.
26. 07. 2025. u 20:00
Komentari (0)