HERCEGOVAČKI ČERVIŠ: Tradicionalni recept sa bogatom istorijom
22. 03. 2025. u 10:00
Hercegovački červiš je jedno od onih jela koje miriše na tradiciju, okupljanje porodice i ukuse koje prenose generacije.
Povezane vesti

FAHITA SA PILETINOM: Odličan miks mesa i povrća na meksički način
Omiljeno restoransko, meksičko jelo u vašem domu - zašto da ne? Začini u ovom receptu igraju glavnu ulogu, pa najpre proverite imate li ih sve.
23. 03. 2025. u 13:00

PILETINA U SOSU OD MIROĐIJE: Sočan ručak kome malo ko može da odoli
Mirođiju ili volite ili ne, ali njen miris zaista daje svežinu jelu.
02. 03. 2025. u 09:00Jovana Vasić

RECEPT ZA PILETINU NA MAĐARSKI NAČIN: Lepši i sočniji ručak sigurno niste probali (VIDEO)
Ovako Mađari spremaju piletinu, toliko je mekana da se raspada.
13. 02. 2025. u 11:00Jovana Vasić

MUSAKA SA PILETINOM I PIRINČEM: Malo drugačiji recept, ali jednako ukusan (VIDEO)
Još jedan lagan ručak koji se brzo sprema.
11. 02. 2025. u 09:00Novosti online

PILETINA PARMIĐANO: Vreme je za nove ukuse koje ćete obožavati
Bogato tradicionalno italijansko jelo, nežnog i skladnog ukusa.
25. 01. 2025. u 09:00Novosti online
Najnovije iz rubrike

RAJSKI KOLAČ: Idealan za ljubitelje čokolade, a ukus je više nego rajski
Ovaj kolač s pravom nosi tako pretenciozni naziv.
23. 03. 2025. u 14:30

FAHITA SA PILETINOM: Odličan miks mesa i povrća na meksički način
Omiljeno restoransko, meksičko jelo u vašem domu - zašto da ne? Začini u ovom receptu igraju glavnu ulogu, pa najpre proverite imate li ih sve.
23. 03. 2025. u 13:00

POSNA SALATA SA MAKARONAMA: Lako se pravi, a može da zameni kompletan obrok
Držaće vas dugo sitim, a osvaja na prvi zalogaj.
23. 03. 2025. u 11:30

RECEPT ZA SOK OD DRENJINA: Ojačajte imunitet uz pomoć zdravog i ukusnog napitka
Za osobu dobrog zdravlja prva asocijacija nam je čuvena izreka "zdrava kao dren".
23. 03. 2025. u 10:00

NAŠ PREDLOG ZA RUČAK: Mekane krmenadle iz tiganja, sočne i ukusne
Najbrži ručak je da ispržite krmenadle, ali važno je da znate kako da ne bi bile suve.
23. 03. 2025. u 08:30
Komentari (0)