IDEJA ZA POSNI RUČAK: Testenina sa belim lukom, belim vinom i prokeljom
30. 03. 2025. u 08:30
Ukusan posni recept za testeninu sa belim vinom i belim sosom od belog luka i pečenim prokeljom, za koji je potrebno svega 30 minuta i deset sastojaka. Ovo vegetarijansko jelo je toliko kremasto i ukusno, da će oni koji su zakleti mesožderi da "oližu tanjir".
Povezane vesti

RUČAK U DANIMA POSTA: Ćevapi od heljde sa pireom od celera
Kada postite uvek je zanimljivo otkriti nešto novo, a ovi ćevapi će vam se baš dopasti.
31. 03. 2025. u 08:30

POSNI RUČAK ZA 20 MINUTA: Punjeni paradajz sa tunjevinom
Idealan obrok za celu porodicu.
19. 03. 2025. u 09:00
Najnovije iz rubrike

POHOVANA BORANIJA: Ovako spremljeno jelo svi vole da jedu
Pohovana boranija je savršena bilo kao prilog ili predjelo. Vrlo se lako pravi.
02. 04. 2025. u 16:00

KAKO DA NAPRAVITE DOMAĆE PIŠKOTE: Postupak pripreme je jednostavan i brz, a ispadnu ukusnije nego kupovne
Najčešće ih koristimo za tiramisu ili razne kolače, ali piškote su ukusni keksići koji se mogu jesti i sami. Priprema je brza i laka, a ovaj recept će vam dokazati da mnogo toga možemo pripremiti i kod kuće.
02. 04. 2025. u 14:00

ŠOPSKA SALATA: Omiljeni prilog uz jelo
Šopska salata toliko je bogata i ukusna da je postala neizostavan deo svake trpeze.
02. 04. 2025. u 13:00

ČOKOLADNI ROLAT SA VIŠNJAMA: Slatka simfonija ukusa koja osvojiti sva vaša čula
Čokoladni rolat sa višnjama je jednostavan za pripremu, kremast je i lagan.
02. 04. 2025. u 11:30

ČORBA OD KOPRIVA: Lekovito i preukusno jelo, idealno za jačanje imuniteta
Čorba od kopriva je pravi izbor za sve one koji su malokrvni, oporavljaju se od bolesti, ali i za jačanje organizma. Posebno u proleće.
02. 04. 2025. u 10:00
Komentari (0)