JOŠ BOLJA NEGO SA ROŠTILJA: Rolovana piletina, sočan i slastan ručak

Новости онлине

10. 04. 2025. u 08:30

Marinirajte je jedno veče ranije i sutradan spremite za tili čas, u rerni. Ovako pripremljena ukusnija je od bilo kog roštiljskog mesa!

ЈОШ БОЉА НЕГО СА РОШТИЉА: Ролована пилетина, сочан и сластан ручак

Foto Shutterstock

Potrebno je:

- 5 komada pilećih prsa

- 2 kašičice soli

- 1/4 kašike bibera

- 1/2 male kapičice belog luka u prahu

- 5 kašika senfa

- 5-6 kašika maslinovog ulja

- 400 g slanine isečene na trake

Piletinu po širini presecite na pola, da biste dobili tanje komade, pa onda po dužini na pola, i stavite je u činiju. Dodajte začine, senf i ulje i sve dobro pomešajte. Pokrijte činiju i ostavite bar jedan sat da odstoji u frižideru, ili, što je još bolje, preko noći. Svaki komad piletine obmotajte slaninom i stavite u pleh koji ste malo podmazali mašću ili uljem. Pecite 30-35 minuta u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Na pola pečenja okrenite piletinu, da bi se zarumenela i sa druge strane.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PRENEO SAM NA NJU POGUBAN VIRUS, UČINIO JE NESREĆNOM: Zahar o razvodu i današnjim odnosima sa Gocom: Kalašture mi čuvale decu

"PRENEO SAM NA NjU POGUBAN VIRUS, UČINIO JE NESREĆNOM: Zahar o razvodu i današnjim odnosima sa Gocom: "Kalašture mi čuvale decu"

KOMPOZITOR Milutin Popović Zahar iza sebe ima brojne hitove, ali i priče koje je sada rešio da ispriča javno. Zahar je oduvek težio i sanjao da postane nešto što njegovi roditelji kao prosvetni radnici nisu bili. Doživeo je veliku slavu, a u iskrenoj ispovesti ispričao je kroz šta je sve prolazio, ali i sa kakvim se ljudima susretao kroz posao koji mu je mnogo i doneo i odneo.

01. 06. 2025. u 17:39

Komentari (0)

HAOS! Karlo Anćeloti uopšte nije selektor Brazila?! Za sve kriv lažni fudbalski menadžer!