SA BEŠAMELOM I PEČURKAMA: Vegetarijanski kroketi, nećete prestati da ih jedete
25. 04. 2025. u 11:30
Vredi malo se pomučiti oko pripreme ovih kroketa jer je ukus neverovatan, i prosto mame da ih jedete još!
Povezane vesti

ZA LJUBITELJE JAKIH UKUSA: Gurmanske knedle
Sa kobasicama su pa ih možete jesti umesto ručka ili večere, kalorične su dovoljno, a neverovatno aromatične i ukusne.
06. 07. 2025. u 09:00

MALE ZELENE KIVI KAPICE: Lagan i osvežavajuć kolač koji može lako da zasiti
Sa keksom, jogurtom, bademima i bananama, ovaj kolač može lepo da vas zasiti za užinu. A uz to veoma atraktivno izgleda.
24. 06. 2025. u 13:00

SLATKI MALI IZVRNUTI ANANAS: Vočni kolač koji će da vas osvoji na prvi zalogaj
Ovaj kolač neverovatno je popularan u Americi, a pravi ga i sve više naših domaćica. Proverite zašto!
15. 06. 2025. u 13:00

OSVEŽAVA I SLADI: Mango čizkejk, savršen izbor za ove tople dane
Lako se pravi a još lakše pojede! Ovaj sočni čizkejk pravi je izbor za tople dane.
13. 06. 2025. u 11:00

SLATKO ZADOVOLJSTVO: Banana hleb
Iako u svom imenu ima reč "hleb" nema mnogo veze sa njim, osim što ćete i ovde prilikom jela tražiti parče više!
14. 06. 2025. u 07:00
Najnovije iz rubrike

ZDRAV OBROK ZA SVAKI DAN U OBLIKU SUFLEA: Zapečena pileća džigerica iz rerne
LAGANI, pečeni sufle sa pilećom džigericom, povrćem i blagim začinima prava je promena u odnosu na klasične džigerice na tiganju – mekan je, pun ukusa i idealan za posluženje toplog ili hladnog.
27. 07. 2025. u 07:00

LAGAN I KREMAST PRILOG: Pire od tikvica i krompira
KAD tikvice preplave pijace, a krompir čeka da se iskoristi – ovaj pire spaja sve što leto traži: lakoću, kremastu teksturu i osvežavajuć ukus.
26. 07. 2025. u 20:00

PRAVE SE BRZO, BEZ POHOVANJA I PRŽENJA, A JEDU SE S NOGU! Domaće grisine od piletine
OVE grisine od piletine su zdrave, praktične i idealne za poneti, probajte, i stalno ćete ih praviti.
26. 07. 2025. u 18:54

RECEPT ZA PANCEROTE: Idealne za doručak, užinu ili za put
MEKO testo, topljeni sir, paradajz sos i omiljeni dodaci – sve što volimo kod pice, sada u formi zlatno pečenih panicerota. Idealne za doručak, užinu ili poneti na put.
26. 07. 2025. u 10:00

ŠTRUDLA SA MAKOM: Mirisna, mekana i puna ukusa (RECEPT)
ŠTRUDLA sa makom je pravi klasik domaće kuhinje. Uz ovaj jednostavan recept, lako ćete napraviti poslasticu koja vraća u detinjstvo i mami osmehe.
26. 07. 2025. u 09:00
Komentari (0)