Fudbal
NOVINARI OSTALI ZATEČENI: Evo šta je novi selektor Veljko Paunović prvo uradio (FOTO)
10. 11. 2025. u 18:58
HRVATI ČUPAJU KOSU, A SRBINU - SVANULO! Evo šta je hrvatski trener doživeo u Italiji
10. 11. 2025. u 18:33
SKANDAL U BEOGRADU: Dete pregaženo u stampedu zbog tuče srpskih navijača (VIDEO)
10. 11. 2025. u 15:20
EvGenije
07.10.2023. 12:46
Sve je OK osim priče o ceđenju. Povrće se, istina, može ocediti pa onda ispasirati, ali se voda u kojoj se kuvalo mora sačuvati i vratiti u ispasirano povrće. U protivnom, pire od povrća se ne bi mogao kuvati jer je pregust i zagorio bi (potaž je upravo to, razvodnjeni pire od povrća). A može se i bez ceđenja, upotrebom štapnog miksera. Radi boljeg ukusa, u potaž od bundeve treba dodati i čašu pavlake i malo naribanog muskatnog oraščića.