NAJBOLJI RECEPT ZA POTAŽ OD BUNDEVE: Prepun vitamina, ako se ovako jede može da bude i obrok
07. 10. 2023. u 11:02
BUNDEVA je svakako kraljica jeseni, zato prosto mora da se nađe na vašoj trpezi.
Povezane vesti
KREMASTA SUPA OD BUNDEVE: Lako se pravi, a sutradan ima još bolji ukus
JESEN koja nam stiže je asocijacija i na bundevu, koju jedemo i u slanim jelima, ali i kao poslasticu.
13. 09. 2024. u 12:18
PUNJENE PAPRIKE SA BUNDEVOM: Recept koji morate probati
Sezona bundeva je u punom jeku! Napunite njima paprike i pripremite pravu jesenju gozbu.
05. 10. 2024. u 09:00
ZDRAVA, A UKUSNA: Pečena bundeva, poslastica koju morate probati
Kada se ispeče, dobijete vrhunsku poslasticu. Recept za pečenu bundevu je više nego jednostavan.
27. 09. 2024. u 07:00
SUPA OD SPANAĆA: Puna je vitamina i minerala koji će očistititi organizam od toksina
Supa od spanaća je izuzetno zdrava, sadrži puno vitamina, minerala i vlakana, a pomoći će vam da istopite masne naslage.
08. 09. 2024. u 10:00
Najnovije iz rubrike
NAJLEPŠI RECEPT ZA LONDONERE: Štanglice koje obožavaju sve generacije
Starinski kolačići - londonske štanglice, oduševiće vas ukusom.
06. 10. 2024. u 14:00
SALATA OD CRVENOG KUPUSA: Savršen dodatak svakom obroku
Salata od crvenog kupusa se dinsta, ima dosta začina i razlikuje se od uobičajenih priloga.
06. 10. 2024. u 11:00
ČORBA OD SUŠENOG GRAŠKA SA POVRĆEM: Idealna topli obrok za prestojeće hladnije dane, greje i okrepljuje dušu
Ako ste u nedoumici koju čorbu da spremite ovo je naša preporuka.
06. 10. 2024. u 09:00
RECEPT ZA KROMPIR NA PORTUGALSKI NAČIN: Dodajte mu ove namirnice i uživaćete u ukusu
Krompir na portugalski način je poput pice, samo još uksniji.
06. 10. 2024. u 07:00
RAS MALAI: Evo kako da spremite jednu od najpoznatijih indijskih poslastica
Bogat miris, još bogatiji ukus!
05. 10. 2024. u 13:00
EvGenije
07.10.2023. 12:46
Sve je OK osim priče o ceđenju. Povrće se, istina, može ocediti pa onda ispasirati, ali se voda u kojoj se kuvalo mora sačuvati i vratiti u ispasirano povrće. U protivnom, pire od povrća se ne bi mogao kuvati jer je pregust i zagorio bi (potaž je upravo to, razvodnjeni pire od povrća). A može se i bez ceđenja, upotrebom štapnog miksera. Radi boljeg ukusa, u potaž od bundeve treba dodati i čašu pavlake i malo naribanog muskatnog oraščića.