MAĐARSKA ČORBA OD PEČURAKA: Brzi recept za jelo koje oduševljava na prvu kašiku
03. 11. 2023. u 12:22
MAĐARSKA kuhinja je poznata po dobro začinjenim jelima na kašiku. Ova kremasta čorba od pečuraka je jedno od tih jela.
Povezane vesti
SUPA OD ŠARGAREPE I LUKA: Jelo na kašiku za malo para
Ova supa se brzo sprema, a veoma je ukusna.
17. 12. 2024. u 13:00
DOMAĆA SUPA SA KNEDLAMA: Recept koji greje dušu
Supa jača imunitet i preporučuje se da se jede najčešće tokom hladnih dana, a kada su u pitanju porodični ručkovi, ne može se proći bez nje na meniju.
07. 11. 2024. u 09:30
ČORBA OD GRIZA: Ukusno jelo koje svi obožavaju
Mnogo je ukusna, može se jesti i topla i hladna.
31. 10. 2024. u 15:33
IDEALNE ZA UŽINU, ALI I KAD DOĐU GOSTI: Domaće kiflice od kefira punjene pireom i šampinjonima, uživaćete u svakom zalogaju (VIDEO)
Ove domaće kiflice prave se sa kefirom i pune pire krompirom i šampinjonima.
28. 10. 2024. u 07:00
SOČNA, UKUSNA, KAČKAVALJ SE TOPI U USTIMA: Pica pita sa mlevenim mesom, nećete moći da joj odolite (VIDEO)
Pica pita sa mleveniim mesom je vrlo raskošna, puna ukusa i idealna za glavni obrok.
24. 10. 2024. u 18:19
Najnovije iz rubrike
LAGANA I KREMASTA: Puslica torta, starinska poslastica sa kojom nema greške
Puslica torta se pravi u slojevima, vrlo je dekorativna i topi se u ustima.
13. 01. 2025. u 13:00Novosti online
PIKANTNA SALATA OD PEČENOG KUKURUZA: Tako jednostavna, a neodoljivo ukusna
Ova salata se veoma lako priprema, što čini još veće zadovoljstvo u njenom užitku.
13. 01. 2025. u 11:00Novosti online
NE BACAJTE STARI HLEB: Napravite francuski tost
Oduševite ukućane za doručak ovim ukusnim jelom.
13. 01. 2025. u 09:00Novosti online
DA SUTRA BUDU NA TRPEZI: Vasilice sa medom - Slatko pecivo koje se tradicionalno pravi za Mali Božić
Vasilice su slatko pecivo koji se kod nas služi na Mali Božić.
13. 01. 2025. u 07:00Novosti online
KOLIKO KVASCA IDE NA KILOGRAM BRAŠNA: Da vam svako testo savršeno naraste
Mnoge žene, posebno one koje nemaju puno iskustva u kuhinji muči pitanje koliko je potrebno staviti kvasca u testo kada želimo nešto da napravimo.
12. 01. 2025. u 15:00Novosti online
Komentari (0)