ODUŠEVIĆE VAS UKUSOM: Kremasti, gusti potaž od dve vrste pečuraka, savršen za ručak
17. 06. 2024. u 11:00
POTAŽ od dve vrste pečuraka je odličan izbor, jer možete da kombinujete one vrste pečuraka koje želite, a jednostavno se priprema.
Povezane vesti

KREMAST SA ŠITAKI PEČURKAMA: Bogati potaž, zasitan, da može biti i glavno jelo
Ovaj potaž je toliko bogat raznovrsnim sastojcima da vas vrlo lako može zasititi, te može biti i glavno jelo, za večeru, recimo.
27. 04. 2025. u 10:00
Najnovije iz rubrike

I DUPLA MERA ĆE BITI MALO: Recept za domaće kiflice
DOMAĆE kiflice se prave po najboljem starom bakinom receptu.
28. 07. 2025. u 09:52

OVAKVE PRAVE SAMO NAJBOLJI PEKARI Najmekše pancerote koje se tope u ustima
MIRIS prženog testa, topljeni sir koji se razvlači, i paradajz sos koji obogaćuje svaki zalogaj.
28. 07. 2025. u 09:35

ZDRAV OBROK ZA SVAKI DAN U OBLIKU SUFLEA: Zapečena pileća džigerica iz rerne
LAGANI, pečeni sufle sa pilećom džigericom, povrćem i blagim začinima prava je promena u odnosu na klasične džigerice na tiganju – mekan je, pun ukusa i idealan za posluženje toplog ili hladnog.
27. 07. 2025. u 07:00

LAGAN I KREMAST PRILOG: Pire od tikvica i krompira
KAD tikvice preplave pijace, a krompir čeka da se iskoristi – ovaj pire spaja sve što leto traži: lakoću, kremastu teksturu i osvežavajuć ukus.
26. 07. 2025. u 20:00

PRAVE SE BRZO, BEZ POHOVANJA I PRŽENJA, A JEDU SE S NOGU! Domaće grisine od piletine
OVE grisine od piletine su zdrave, praktične i idealne za poneti, probajte, i stalno ćete ih praviti.
26. 07. 2025. u 18:54
Komentari (0)