SUPA OD SPANAĆA: Puna je vitamina i minerala koji će očistititi organizam od toksina
08. 09. 2024. u 10:00
Supa od spanaća je izuzetno zdrava, sadrži puno vitamina, minerala i vlakana, a pomoći će vam da istopite masne naslage.
Povezane vesti

PRILAGOĐENO SRPSKOM UKUSU: Kremasti spanać sa graškom u začinjenom sosu
Ko kaže da ne može da bude savršeno bez mesa?! Ovo jelo spaja blage začine sa domaćim sastojcima poput spanaća i graška, stvarajući lagani, aromatični obrok koji se lako kombinuje sa pirinčem, krompirom ili hlebom.
13. 06. 2025. u 09:00

TOPI SE U USTIMA, OVAJ UKUS DUGO NEĆETE ZABORAVITI: Trik francuskog kuvara za najbolji krompir ikad (VIDEO)
NAJBRŽI ručak ikad - slanina + krompir i tajna francuskih kuvara.
11. 06. 2025. u 11:00

KREMAST SA ŠITAKI PEČURKAMA: Bogati potaž, zasitan, da može biti i glavno jelo
Ovaj potaž je toliko bogat raznovrsnim sastojcima da vas vrlo lako može zasititi, te može biti i glavno jelo, za večeru, recimo.
27. 04. 2025. u 10:00
Najnovije iz rubrike

RECEPT ZA PANCEROTE: Idealne za doručak, užinu ili za put
MEKO testo, topljeni sir, paradajz sos i omiljeni dodaci – sve što volimo kod pice, sada u formi zlatno pečenih panicerota. Idealne za doručak, užinu ili poneti na put.
26. 07. 2025. u 10:00

ŠTRUDLA SA MAKOM: Mirisna, mekana i puna ukusa (RECEPT)
ŠTRUDLA sa makom je pravi klasik domaće kuhinje. Uz ovaj jednostavan recept, lako ćete napraviti poslasticu koja vraća u detinjstvo i mami osmehe.
26. 07. 2025. u 09:00

SERVIRAJU SE PRELIVENI KISELOM PAVLAKOM I MLADIM LUKOM: Hrskavi pečeni krompiri (VIDEO)
JEDNOSTAVNA tehnika koja će vam omogućiti da napravite pečeni krompir koji je hrskav spolja, mekan iznutra i odličnog ukusa!
26. 07. 2025. u 07:00

ŽELITE NEŠTO SVEŽE I UKUSNO: Brzinska salata sa kukuruzom, krastavcem i kuvanim jajima
IDEALNA je za lagan obrok kad nemate mnogo vremena.
25. 07. 2025. u 20:00

TOPI SE U USTIMA, BILO DA JE TOPAO ILI HLADAN: Kiš sa sirom, šunkom i mladim lukom
SLANI tart koji miriše na francusku kuhinju, ali s domaćim sastojcima.
25. 07. 2025. u 19:00
Komentari (0)