ZDRAVA I UKUSNA PILEĆA SALATA: Celer, paradajz i orasi upotpunjuju ovo jelo
07. 02. 2025. u 07:00
PILEĆA salata sa celerom, lukom i orasima može da se servira uz kroasan, kao predjelo ili kao obrok salata.
Povezane vesti

PILEĆA SALATA SA KUVANIM JAJIMA I KUKURUZOM: Poželećete iznova i iznova da je spremate
Ako tražite salatu koja je istovremeno osvežavajuća, kremasta i puna ukusa, onda je ova salata pravi izbor. Bilo da je poslužite kao predjelo ili glavno jelo, ova salata će sigurno biti omiljeni dodatak svakoj trpezi.
05. 04. 2025. u 13:00

SALATA SA PEČURKAMA, PILETINOM I PIRINČEM: Recept za jednostavan, ukusan i brz obrok
Ovo jelo će obožavati i najveći izbirljivci.
28. 03. 2025. u 13:00

PILEĆA SALATA KAKVU DO SAD NISTE PROBALI: Kombinacija ukusa koji oduševljava na prvi zalogaj (VIDEO)
Ako tražite salatu koja je istovremeno osvežavajuća, kremasta i puna ukusa, onda je ova pileća salata sa pomorandžom, sirom i orasima pravi izbor. Priprema je jednostavna, a sastojci su lako dostupni. Bilo da je poslužite kao predjelo ili glavno jelo, ova salata će sigurno biti omiljeni dodatak svakom stolu.
17. 03. 2025. u 11:30

SALATA SA PILETINOM I ANANASOM: Spoj ukusa koji ostavlja bez teksta
Ova salata sa piletinom, ananasom i kuvanim jajima idealna je za brz obrok, laganu večeru ili kao dodatak svečanom stolu.
06. 03. 2025. u 13:30Jovana Vasić

UKUSNE I SOČNE: Ćufte od sardina u paradajz sosu
UKOLIKO imate konzervu sardina napravite ove ćufte u paradajz sosu, biće pravi specijalitet.
09. 02. 2025. u 13:00
Najnovije iz rubrike

FARBANJE JAJA SALVETOM: Najlakša tehnika koju će obožavati i deca i odrasli
Jaja za Uskrs možete da ofarbate u duginim bojama, a samo su vam potrebne salvete i farba za jaja.
16. 04. 2025. u 10:00

ŠTA SVE TREBA DA SE NAĐE NA USKRŠNJOJ TRPEZI: Po starim običajima uz jaja, jagnjetina i ren imaju posebnu simboliku
Na Uskrs se u domovima pravoslavih vernika nakon višenedeljnog posta postavlja mrsna trpeza. Sprema se pečenica, najčešće prase ili jagnje, mesi se uskršnja pogača, a počasno mesto na stolu pripada jajima.
16. 04. 2025. u 08:30

ZAPEČENI MLINCI SA ĆURETINOM: Savršenstvo ukusa čak i za izbirljive
Ćuretina sa mlincima je ukusan i zasitan ručak koji možete spremati na više načina - sa kupovnim ili domaćim mlincima, sa jednom ili više vrsta pavlake, a svaki je podjednako ukusan.
16. 04. 2025. u 07:00

HRSKAVE HEROVKE: Recept za najlepši starinski slovački kolač od 2 sastojka
Herovke su tradicionalni slovački kolači koji se pripremaju od jednostavnih sastojaka poput žumanaca i brašna.
15. 04. 2025. u 16:00

PITA OD TIKVICA: Jednostavan i ukusan recept za svaku priliku
Pita sa tikvicama se lako pravi i vrlo je sočna, idealna za bilo koji obrok.
15. 04. 2025. u 14:30
Komentari (0)