SALATA OD PILETINE, CRVENOG LUKA I KUKURUZA: Lagana, sočna i puna ukusa
26. 10. 2025. u 10:00
Ova osvežavajuća, ali zasitna salata savršeno spaja sočnu piletinu, blago pikantan luk i slatkasti kukuruz.
Povezane vesti
SALATA OD PILETINE I BRUSNICA: Ukusna i kremasta!
OSVEŽAVAJUĆA, kremasta i puna različitih tekstura – salata od piletine i brusnica spaja nežno meso, slatko-kiselkaste brusnice, hrskave semenke suncokreta i orašastu aromu oraha. Idealna je za lagani ručak, zdravu večeru ili specijalne prilike.
23. 11. 2025. u 07:00
OSVEŽAVAJUĆA SALATA OD KINOE SA NAROM: Svež, hranljiv i koloritan obrok za tili čas!
AKO tražite lagan, hranljiv i brzo pripremljen obrok koji će vas zasititi bez osećaja težine, ova salata od kinoe je idealan izbor.
17. 11. 2025. u 18:00
SALATA OD CVEKLE I FETE: Svežina, boja i ukus u jednom tanjiru
SLATKAST ukus pečene ili kuvane cvekle, kremasta feta i hrskave semenke suncokreta spajaju se u salati koja jednako dobro funkcioniše kao lagani ručak, zdravija večera ili samostalna užina.
15. 11. 2025. u 14:00
Najnovije iz rubrike
PASULJ KOJI GOVORI 10 JEZIKA: Isprobajte tradicionalni recept sa kojim ne možete pogrešiti (VIDEO)
PONOSNO se vraćamo jelu koje nas je othranilo!
13. 12. 2025. u 16:00
TAJNA SAVRŠENOG PREBRANCA: Kako da pasulj ostane sočan i kremast čak i trećeg dana nakon pripreme
SVI smo ovo iskusili - pasulj prebranac koji je prvog dana bio kralj trpeze, a već sutradan postao razočaranje. Ali, zamislite da postoji način da ovo omiljeno tradicionalno jelo ostane sočno, kremasto i puno ukusa danima nakon pripreme. Da, moguće je, i tajna ne leži u skupim sastojcima, već u tehnici koju su mnogi zaboravili.
13. 12. 2025. u 13:50
ČAROBNI RECEPT ZA POSNE PUNJENE PAPRIKE: Zaboravićete na meso pri prvom zalogaju! (VIDEO)
OVO je recept za punjene paprike za pamćenje!
12. 12. 2025. u 12:00
POSNE KORPICE SA AJVAROM: Jednostavne i preukusne
Ako tražite ideju za brzo, ukusno i potpuno posno slano predjelo, ove korpice sa ajvarom su savršen izbor. Hrskave, aromatične i pune ukusa, odlično pristaju uz posnu slavsku trpezu, ali i kao lagani doručak ili večera.
12. 12. 2025. u 10:00
PEČENI ŠARAN: Tradicionalni specijalitet za svaku priliku
Sočan, mirisan i lepo karamelizovan, pečeni šaran je jedno od onih jela koje se rado priprema kada želimo da obradujemo porodicu i goste. Uz jednostavnu pripremu i nekoliko aromatičnih sastojaka, ovaj recept donosi bogat ukus i prelepu prezentaciju za svaki sto.
12. 12. 2025. u 09:00
Komentari (0)