HIT! Brzi kolač sa jabukama koji svima uspeva (RECEPT)
Umutite jaja sa šećerom, dodajte omekšali margarin, brašno, vanilin šećer i prašak za pecivo. Smesu stavite u pleh koji ste dobro podmazali margarinom.
 
                                                                                    Foto: Profimedia
Poređajte preko sitno seckane jabuke i pecite u zagrejanoj rerni na 180 stepeni, oko 35 minuta. Kada se kolač ohladi, pre serviranja pospite šećer u prahu.
Potrebno je:
- 4 manje jabuke
- 100 g margarina
- 3 jajeta n250 g brašna
- 2 vanilin šećera
- 100 g šećera
- kesica praška za pecivo
- šećer u prahu za posipanje
Preporučujemo
 
                    
                    DOMAĆE KIFLICE SA SIROM: Recept koji će vas oduševiti (VIDEO)
29. 01. 2023. u 18:21 >> 07:28
 
                    
                    PITA OD SPANAĆA ZA PREDJELO: Jednostavno i ukusno jelo od gotovih kora
29. 01. 2023. u 16:20
 
                    
                    UKRAJINSKI VOJNICI U KLANICI POKROVSKA: "U gradu je pravi pakao, Rusi doveli sve snage koje mogu"
RUSKA pešadija prodrla je u gradske granice jednog od glavnih strateških ciljeva predsednika Rusije Vladimira Putina, preteći da ga opkoli. Ukrajinske specijalne snage uključile su se u borbe u urbanom području.
29. 10. 2025. u 17:43
 
                    
                    SAD IZDALE GENERALNU DOZVOLU DO APRILA: Odlažu se sankcije ruskoj naftnoj kompaniji
SJEDINjENE Američke Države su danas izdale tzv. "generalnu dozvolu" kojom se privremeno odlažu sankcije Rosnjeftu u Nemačkoj do 29. aprila 2026. godine, objavilo je američko ministarstvo finansija.
29. 10. 2025. u 16:17
 
                    
                    Udala se za 25 leta starijeg čobanina, doživela šok kad je umro
Marsel Amfu je čitav svoj život živeo jednostavno. Njegova kuća nije imala ni struje ni vode. To mu je omogućilo da uštedi ogromne sume novca.
28. 10. 2025. u 21:37
 
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Komentari (0)