Ovaj kolač se pravi za 7 minuta i košta 70 dinara (Foto/Video)

Новости онлине

16. 02. 2023. u 07:05

Neočekivani gosti ili vam se jede nešto slatko, a u kući nemate čokoladu? Dovoljna su četiri jajeta da napravite čaroliju

Овај колач се прави за 7 минута и кошта 70 динара (Фото/Видео)

Foto: A. M.

Brzo i lako - ovim rečima se, u najkraćem, može opisati rolat. Kada se tome doda činjenica da je rolat jeftiniji od čokolade - stekli su se svi razlozi da se ovaj kolač koji su pravile bake predstoječeg vikenda nađe na stolu.

Foto: A. M.

 

Gotovo da ne postoji ni jedan drugi kolač koji se pravi jednostavnije od rolata. Osnova je patišpanj koji se peče kratko.

Foto: A. M.

 

Sam rolat može da se namaže pekmezom od kajsija, šljiva ili jagoda, ali i čokoladni namazom ili nekim drugim. Rolat može da bude i slan, ukoliko se ne doda šećer.

Foto: A. M.

 

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KIRJOS JE PROVOKATOR: Francuska teniserka bez dlake na jeziku