Politika
ŠEŠELJ UPOZORAVA NA PAKLENI SCENARIO: NJima ništa ne znači da žrtvuju stotinu ljudi
31. 10. 2025. u 22:22
PREMINULA SLOBODANKA GRUDEN: Bivša gradonačelnica Beograda umrla u 86. godini
31. 10. 2025. u 20:37
Tenis
ATP ATINA, NAJNOVIJE VESTI: Novak Đoković saznao rivale na turniru u Grčkoj
31. 10. 2025. u 18:40
ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI! Evo koliko Ana Ivanović zarađuje novca, zaista je mnogo
31. 10. 2025. u 18:22
KRAJ TENISKE BAJKE U PARIZU: Valentan Vašero eliminisan u četvrtfinalu
31. 10. 2025. u 16:37
GRCI SU RAZOČARANI: Stefanos Cicipas se povukao, Srbin ga menja u Atini
31. 10. 2025. u 16:06
Fudbal
SLOTA NE BRINE KRIZA LIVERPULA: Ne vidim razlog da menjam stil igre, ali...
31. 10. 2025. u 21:08
TERI ISPROZIVAO TOTENHEM: Treba mi jedan minut da pregledam salu za trofeje! (VIDEO)
31. 10. 2025. u 17:44
ZVEZDA MISLI NA BUDUĆNOST: Vasilije Kostov produžio ugovor sa crveno-belima! (FOTO)
31. 10. 2025. u 16:54
Klokan
05.02.2023. 10:24
Ma hajde 20 minuta, pa ni krompir ne može da se obari za to vreme a ne sve da se napravi. Eventualno za 20 minuta mogu već pripremljene iz zamrzivača...
Minja
05.02.2023. 12:49
Samo kuvanje krompira traje 20 minuta, tako da za te knedle treba oko sat vremena. Inače u Vojvodini se gotove knedle služe na daleko sočniji i ukusniji način. Kada se skuvaju i prebace na tiganj na kome se prepekla prezla u koju se uvaljaju knedle, dodaje se vanilin šećer i cimet, a onda knedle preliju sa nekoliko kašika rastopljenog putera u toplom mleku. Sočno i ukusno , za razliku od suvih knedli koje se služe u Beogradu.
ana
06.02.2023. 02:12
zaboravili ste da napomenete da se knedle nakon kuvanja proprze sa prezlama i preliju secerom