
Tenis

"NE ŽELIM...": Italijanski teniser dao zanimljiv komentar pred Rolan Garos
23. 05. 2025. u 23:00

DRAMA NA NEBU IZNAD PARIZA: Grom udario u avion sa teniserima, morali prinudno da slete
23. 05. 2025. u 22:10



Fudbal


PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Kapiten Junajteda dobio ponudu od 231 milion, ide kod Srba
24. 05. 2025. u 10:19

IZBEGNUT FIZIČKI SUKOB: Navijač Barselone provocirao Figa, pa se brzo pokajao (VIDEO)
24. 05. 2025. u 09:31


"VOLIM I JA RAFINJU I JAMALA, ALI..." Trener Liverpula gospodski odgovorio Barseloni
24. 05. 2025. u 08:58
Klokan
05.02.2023. 10:24
Ma hajde 20 minuta, pa ni krompir ne može da se obari za to vreme a ne sve da se napravi. Eventualno za 20 minuta mogu već pripremljene iz zamrzivača...
Minja
05.02.2023. 12:49
Samo kuvanje krompira traje 20 minuta, tako da za te knedle treba oko sat vremena. Inače u Vojvodini se gotove knedle služe na daleko sočniji i ukusniji način. Kada se skuvaju i prebace na tiganj na kome se prepekla prezla u koju se uvaljaju knedle, dodaje se vanilin šećer i cimet, a onda knedle preliju sa nekoliko kašika rastopljenog putera u toplom mleku. Sočno i ukusno , za razliku od suvih knedli koje se služe u Beogradu.
ana
06.02.2023. 02:12
zaboravili ste da napomenete da se knedle nakon kuvanja proprze sa prezlama i preliju secerom