
Tenis


ALKARAZ JURIŠA KA ODBRANI TITULE: Španac ubedljivo do polufinala Vimbldona
08. 07. 2025. u 20:04

JANIK SINER IMA PROBLEM: Italijan doneo neočekivanu odluku pred četvrtfinale Vimbldona
08. 07. 2025. u 18:24

SABALENKA SPREČILA SENZACIJU: Beloruskinja se mučila, ali prošla u polufinale Vimbldona
08. 07. 2025. u 17:45

FRIC PRVI POLUFINALISTA VIMBLDONA: Amerikanac posle velike borbe pobedio Rusa
08. 07. 2025. u 17:13
Fudbal


ZVEZDA BLIŽA GIBRALTARU: Linkoln pobedio Vikingur u kvalifikacijama za Ligu šampiona
08. 07. 2025. u 21:57

PARTIZAN U NOVOM RUHU: Crno-beli predstavili dresove za sezonu 2025/26 (FOTO)
08. 07. 2025. u 19:41


Klokan
05.02.2023. 10:24
Ma hajde 20 minuta, pa ni krompir ne može da se obari za to vreme a ne sve da se napravi. Eventualno za 20 minuta mogu već pripremljene iz zamrzivača...
Minja
05.02.2023. 12:49
Samo kuvanje krompira traje 20 minuta, tako da za te knedle treba oko sat vremena. Inače u Vojvodini se gotove knedle služe na daleko sočniji i ukusniji način. Kada se skuvaju i prebace na tiganj na kome se prepekla prezla u koju se uvaljaju knedle, dodaje se vanilin šećer i cimet, a onda knedle preliju sa nekoliko kašika rastopljenog putera u toplom mleku. Sočno i ukusno , za razliku od suvih knedli koje se služe u Beogradu.
ana
06.02.2023. 02:12
zaboravili ste da napomenete da se knedle nakon kuvanja proprze sa prezlama i preliju secerom