"EUFORIJA" SA MAKOM I BELOM ČOKOLADOM: Recept za neodoljivi kolač koji oduzima dah
01. 03. 2024. u 15:00
MAK je popularan sastojak u svetu poslastičarstva, posebno kada je u pitanju pravljenje kolača.
Povezane vesti
NEODOLJIVI KOLAČ SA MAKOM: Tako jednostavan, a prepun ukusa
Neodoljivi kolač sa makom, savršen za sve prilike.
31. 10. 2024. u 11:00
IDEALAN SITNI KOLAČ ZA PROSLAVE: Lešnik gnezda, neodoljivog izgleda, a još bogatijeg ukusa
Lešnik gnezda su izuzetno jednostavna za pripremu, a brza izrada ih čini idealnim izborom za svečane prilike ili trenutke kad želite uživati u slatkom zadovoljstvu bez komplikovane pripreme i obigravanja oko šporeta i rerne.
18. 12. 2024. u 13:00
KOLAČ OD LIMUNA I KOKOSA: Odlična i osvežavajuća kombinacija koja se topi u ustima
Napravite ga ove nedelje, oduševićete se.
02. 12. 2024. u 17:00
RECEPT ZA ŠUSTER PITU: Predivan starinski, posni kolač koji se topi u ustima pri svakom zalogaju
Starinska poslastica sa džemom podsetiće vas na bakinu kuhinju i stara vremena.
01. 11. 2024. u 07:00
Najnovije iz rubrike
TRIK ZLATA VREDAN: Odledite meso ili drugu namirnicu za rekordnih 10 minuta
Davno zaboravljeni trik kako da odmrznete meso za samo deset minuta.
26. 12. 2024. u 15:30Novosti online
ČUVENI BELGIJSKI VAFLI SA RUMOM: Neodoljiv praznični kolač koji donosi sreću u Novoj godini
Belgijski vafli sa rumom su idealan novogodišnji desert sa kojim ćete da prizovete sreću i slatke trenutke.
26. 12. 2024. u 13:00
TORTA SA ANANASOM: U obliku novogodišnje kugle pravi praznični desert, jednostavan i vazdušast (VIDEO)
Neodoljiva poslastica, idealnog ukusa i prazničnog izgleda.
26. 12. 2024. u 10:00
NOVOGODIŠNJE JELKICE SA KREM SIROM: Prelepo predjelo koje oduzima dah (VIDEO)
Novogodišnje jelkice sa krem sirom savršene su za novogodišnju trpezu.
26. 12. 2024. u 07:00
KAKO NA NAPRAVITE NOVOGODIŠNJE MAKARONSE: Slatki kolačići koji osvajaju na prvi zalogaj
Makaroni su popularni francuski kolačići, koje vole ljudi širom sveta. Uz malo dekoracije biće savršeni novogodišnji kolači.
25. 12. 2024. u 13:00
Komentari (0)