SAHER TORTA: Recept za najpoznatiju tortu na svetu
15. 07. 2024. u 14:00
Recept za saher tortu dolazi iz Austrije, a osmislio ga je čuveni poslastičar Franc Saher 1832. godine u Beču, za kneza Klemensa fon Meterniha. Ovo je jedna od najpoznatijih i najpopularnijih poslastica, a pravi se od mekanog čokoladnog biskvita koji se premazuje džemom, a na kraju i čokoladom.
Povezane vesti

TORTA PTIČJE MLEKO: Troslojna rapsodija savršenog ukusa (VIDEO)
Kada je jednom probate, pravićete je stalno.
20. 04. 2025. u 16:00

HILANDARSKA TORTA: Kraljica čokoladnih poslastica sa Svete Gore, kremasta i preukusna
Recept je veoma star, a dobvija se poslastica koja se ne odbija.
10. 04. 2025. u 10:00

BARON TORTA: Predivna čokoladna poslastica, kojoj posebnu notu daje fil od malina
Upravo taj ukus je nešto što baron tortu izdvaja u moru drugih, ukusnih, kremastih i savršenih. Za njenu pripremu je potrebno malo više truda i umeća, ali rezultat je takav da vam neće biti žao što ste uložili vreme i novac.
03. 04. 2025. u 13:00

RECEPT ZA "ANĐEOSKU KOSU": Novi gastronomski hit koji je zamenio Dubai čokoladu
Dubai čokolada je doživela globalni uspeh, ali nakon nje, svet poslastičarstva dobio je još jedan neobičan i luksuzan hit.
28. 03. 2025. u 11:30
Najnovije iz rubrike

NEVEROVATNO SLASNA I UKUSNA: Proja sa čvarcima
ZA sve ljubitelje čvaraka, ovo je prava poslastica, jer kad se nađu u proji dobije se fenomenalan spoj ukusa!
04. 07. 2025. u 10:00

PRAVE SE LAKO, A POJEDU BRZO: Kiflice sa spanaćem (VIDEO)
NAJBOLjE služite uz šolju jogurta, predivne, mekane, mirisne...
04. 07. 2025. u 07:36

BAŠ KAO BAKINA: Starinska pita sa mesom
Recept koji se prenosio generacijama, sa kolena na koleno, za ukusnu pitu koju voli i staro i mlado.
04. 07. 2025. u 07:20

SAVRŠEN ZA TOPLO VREME I JAKO SE BRZO PRAVI: Osvežavajući mus od višanja
PRAVI letnji slatkiš u čaši koji će vas osvežiti i zasladiti - mus od višanja!
03. 07. 2025. u 19:56

LAKA, OSVEŽAVAJUĆA I UKUSNA: Pileća salata sa breskvama
LAGANA i osvežavajuća, a držaće vas dugo sitim.
02. 07. 2025. u 12:00
Komentari (0)